Podle zkoušek renomovaného výrobce pneumatik může být rozdíl v brzdné dráze na sněhu u vozu s letními gumami i dvojnásobná proti vozu se zimním obutím – to může znamenat moment, který rozhoduje o životě či smrti!

Zdroj: Opel

O zimním přezouvání se nediskutuje

O tom, že dobré obutí je alfa i omega bezpečné jízdy zejména na kluzkých podzimních a zimních silnících, o tom se dnes už nediskutuje! Na zimu se prostě přezouvá – a nejlepší je mít zimní pneumatiky připravené už rovnou při pořízení nového vozu. Proto Opel ke každému objednanému osobnímu vozu nyní přidává sadu kvalitních zimních gum! Nabídka platí od malé Corsy přes SUV modely Crossland X a Grandland X až po luxusní Insignie a velkoprostorové Zafiry Life. A samozřejmě platí i pro horkou novinku v nabídce německé značky – populární Astru, která právě vstupuje na trh ve své omlazené a v řadě ohledů vylepšené podobě.

Prodloužená záruka dodá klid

Pocit klidu a jistoty majitelům nových vozů Opel dodají v rámci kampaně Opel 360° nejenom zimní pneumatiky, ale i 5ti letá prodloužená záruka a s ní spojené asistenční služby. Řidiči vozů Opel a jejich pasažéři tedy mají maximální míru jistoty, že o ně bude za všech podmínek stoprocentně postaráno. Navíc k akčnímu financování Opel 360° od Opel Finance mohou zákazníci využít nabídky povinného ručení zdarma.

A jako třešničku na dortu dostanou zájemci o nový vůz Opel v kampani Opel 360° zdarma navíc i dálniční známu – samozřejmě na rok 2020 (která však platí už od 1. prosince 2019). Dálniční známka je tedy dalším bonusem pro majitele nových vozů Opel!