Proč vybrat povinné ručení přes online srovnávač

I přesto, že ceny povinného ručení před třemi roky rapidně narostly, online srovnání stále nabízí nejnižší možnou cenu a nejvýhodnější podmínky.

Na srovnávači ePojištění.cz denně zařídí tisíce povinných ručení a pojištění jak pro automobily, tak pro motorky, a díky svým zkušenostem a vztahy s jednotlivými pojišťovnami nabízí ePojištění.cz jedinečné slevy a bonusy.

Jak najít to nejvýhodnější

Zásluhou online srovnávače nemusíte procházet množství nabídek a psát si na papír jejich výhody a nevýhody. Na ePojištění zadáte do kalkulačky základní údaje o sobě a o svém vozu a ihned máte před sebou přehledný seznam cenově seřazených nabídek jednotlivých pojišťoven.

Srovnání nabídek i následné sjednání po internetu máte zdarma. Můžete zvolit variantu úplně online, nebo se sejít s některým z pojišťovacích specialistů a nabídky s ním probrat a zařídit. Již následující den můžete mít ve schránce smlouvu a zelenou kartu od pojišťovny a zakrátko vyrazit na cesty.

Podle čeho vybírat?

Při výběru povinného ručení je vždy důležité se zaměřit na stav auta, případně motorky, a na to, jak vozidlo využíváte. Cena zdaleka nehraje v porovnání povinných ručení jedinou roli. Dívejte se také na výši limitu, maximální částku, kterou vám pojišťovna v případě nehody vyplatí. Vhodné je se také zaměřit na asistenční služby, které konkrétní pojišťovna nabízí, případně další doplňkové služby, které se vám mohou na cestách hodit.

Sjednejte si povinné ručení rychle online a bez bolesti. Podívejte se, kolik ušetříte s ePojištění.cz a zeptejte se specialistů na to, co vás zajímá.