HOTEL KLÁŠTER ŽELIV Vám pro pořádání kulturních událostí, svateb a oslav, firemních akcí a relaxaci v lazebně nabízí neobyčejné barokní ubytování, ale také historické prostory s uměleckou výzdobou.

KOMPFORT V BAROKU

29 pokojů se 72 lůžky s nádherným dobovým nábytkem s výhledem do opatské zahrady nebo na řeku Želivku, s vlastním sociálním zařízením ulahodí i těm nejnáročnějším hostům na dovolené, rodinné nebo firemní akci. Vysoce reprezentativní sál, salónky, stylová restaurace a její „italská“ zahrádka a velká opatská zahrada nabízejí možnosti pro konání konferencí, firemních školení, teambuildingů, ale i různých kulturních a společenských akcí, jako jsou výstavy, koncerty, plesy, večírky, svatební obřady a podobně.

apartmaapartmaZdroj: Klášter Želiv s.r.o.

KVALITNÍ PIVO
Kvalitní rukodělná piva se v premonstrátském klášteře vaří už od 14 století. Naše stálá nabídka piv je doplňována různými speciály: světlé ležáky, polotmavé a tmavé pivo, weizen bier, I.P.A, A.P.A. Pivovar nabízí prohlídky, ochutnávky, pivní lázně i zážitkové vaření piva.

ZDRAVÍ PRO TĚLO I DUŠI

Wellness kláštera nabízí např. rašelinové, syrovátkové ale i pivní lázně s neomezenou konzumací piva. Oblibou se těší privátní vstup jak pro hotelové hosty, tak i pro veřejnost, sauny, ochlazovací zóna, relaxační či čokoládová masáž a mnohé jiné.V naší nabídce najdete různé nabídky duchovních cvičení a seminářů ale také možnosti terapeutického pobytu či doprovázení.

pivní lázněpivní lázněZdroj: Klášter Želiv s.r.o.
WellnesWellnesZdroj: Klášter Želiv s.r.o.

ZÁŽITKY A SPORT
V Želivě se stále něco děje! Každý si přijde na své!
Pravidelné prohlídky kláštera a sanitního kostela, venkovní prohlídku a prohlídku pivovaru doplňují INTERAKTIVNÍ HRANÉ PROHLÍDKY A VÝSTAVY, KONCERTY a různé kulturní a duchovní programy.
Pro rodiny s dětmi nabízíme projížďku na pramici po rybníku i interaktivní cestu Rytíře ze severu.
Rádi Vám zde půjčíme i kola a nordic wallking hole. Okolní příroda a přehrady nabízejí možnosti pro koupání, nádherné procházky s výhledy, možnosti pro horolezectví ale i lanové centrum.
Všechny bližší informace, novinky, akce ale i nejrůznější suvenýry, a naše kvalitní piva najdete v našem Návštěvnickém centru Kláštera Želiv. 

Klášter Želiv s.r.o.
sídlo: Želiv 122, 394 44 Želiv
IČO: 03502481
DIČ: CZ03502481
www.zeliv.eu
Hotel: e-mail: recepce@zeliv.eu /tel.: 731 598 889, www.hotelklasterzeliv.cz
Návštěvnické centrum: e-mail: centrum@zeliv.eu / tel.: 725 448 291
Restaurace: e-mail: restaurace@zeliv.eu / tel.: 728 997 539, www.hotelklasterzeliv.cz
Pivovar: e-mail: pivovar@zeliv.eu / tel.: 727 813 192, www.pivovarzeliv.com
Farnost: e-mail: farnostzeliv@gmail.com / tel.: 604 893 831, www.farnostzeliv.cz
Klášter: e-mail: klaster@zeliv.eu / tel.: 702 057 325