Vše pod jednou střechou

Do všech částí lázeňského domu Perla je zajištěn bezbariérový přístup a hosté si zde užívají pobyt v komfortních dvoulůžkových pokojích. Zdarma je k dispozici župan, pantofle, wifi připojení a televize přímo na pokoji. Relaxovat mohou v lázeňském bazénu s teplotou 31°C, ve vířivce se slanou vodou, nebo třeba u dobrého vína v naší lázeňské kavárně. Okolí lázní slibuje nádherný výhled na lázeňskou kolonádu a jen pár kroků od Perly leží krásné zahrady lednického zámku.

Nabídka lázní je opravdu pestrá, Perla nabízí více než sto procedur. Mimo jodobromové koupele se můžete těšit na klasické i exotické masáže, bylinné i perličkové koupele, tělové masky a zábaly, rituály krásy a samozřejmě profesionální péči tamního personálu.

Jodobromový pramen

Hlavním pilířem Lázní Lednice www.lednicelazne.cz je jodobromový pramen, který svým složením připomíná Mrtvé moře. Má blahodárné účinky na pohybový aparát a léčí cévní a neurologické nemoci, gynekologické potíže a stavy po popáleninách. Mimo léčebných a omlazujících schopností je také vysoce regenerační a účinky přetrvávají 6 – 9 měsíců. V Perle ji aplikují pomocí jodobromových koupelí, které napomáhají mimo jiné ke snížení tlaku, prokrvení organismu, léčí revmatické choroby a zánětlivá kloubní onemocnění. Zaujal vás tento zázračný pramen? V Perle nabízí pobytový balíček Jodobromový zázrak, díky kterému můžete na vlastní kůži vyzkoušet sílu přírodního pramene.

Jednodenní lázně

Lednické lázně nově připravily ambulantní balíčky pro ty, kteří jsou neustále v jednom kole. Balneo provoz je otevřen denně včetně víkendů a svátků a lze si tak naplánovat tyto nové ambulantní balíčky. Stačí se jen telefonicky objednat a dopřát si na hodinku či dvě pořádnou relaxaci. Například balíček Kleopatra. Tento magický rituál krásy bude pro všechny dámy výborným dárkem. Najdete v něm koupel královny, masáž, tělový peeling, zábal a olejovou péči. Krásným doplňkem k balíčku je vydatný oběd v lázeňské restauraci a sada tělové kosmetiky značky Afrodita, která si vás podmaní svou nádhernou vůní.

ilustrační fotoZdroj: Lázně Lednice/archiv

Dovolená v lázních

Pohádkový kraj obklopující Perlu, se pyšní velkým počtem cyklostezek, ke kterým nově Lázně Lednice nabízí pobytový balíček Cyklowellness. Objevujte na kole krásy Lednicko-Valtického areálu-Lichtenštejnskými cyklostezkami a nechte se hýčkat vybranými procedurami k uvolnění unavených nohou a relaxaci celého těla.

Toužíte po skvělém odpočinku? Pak neváhejte a vydejte se k nejbližšímu „Mrtvému moři“.
Vydejte se do lázeňského domu Perla.

Lázně Lednice, Lázeňský dům Perla
Břeclavská 700, 691 44 Lednice,
tel.: 519 304 811, 724 730 804, www.lednicelazne.cz