V Hotelu Stará Škola nabízí vše, na co si vzpomenete. Přijďte prozkoumat nádherná zákoutí Moravského krasu - oblasti s nejširším spektrem krasových jevů v České republice! Milujete adrenalin? V lanovém parku se můžete vyřádit dle libosti. A poté můžete s klidem v duši skočit třeba na jedno. Nabízí i skvělé tipy na výlety po hustých lesích Drahanské vrchoviny. Kterou stezkou se vydáte Vy? V okolí naleznete hned několik cyklotras. Přijďte se projet s větrem o závod nebo jen tak pro radost. Škaredé počasí? Nevadí, zabavíte se vy i vaše děti, můžete si zahrát bowling a k tomu si dát třeba výbornou pizzu přímo z pece.

Chystáte svatbu? Romantická atmosféra Staré školy, dotvářená nádhernými scenériemi přírody. Není to ideální místo, kde prožít svůj velký den?

Firemní večírek, rodinná oslava nebo meeting? I to se tady nosí. K dispozici budete mít prezentační techniku i oddělený sál. Přijďte vymyslet něco skvělého!

Zapomeňte na městský ruch, spěch a zakuste šumějící lesy, bublající pramínky a čerstvý vzduch. Užijte si zasloužený odpočinek. Relax po zážitky nabitém dni? I to Vám hotel Stará škola nabízí, na problémy kolem prostě zapomenete.  Váš pobyt ve SPA zpříjemní pobyt na relaxačních lehátkách, decentní osvětlení, relaxační hudba a velkoformátový obraz pořízený ze dna propasti Macocha - zažijete tak Moravský kras opravdu jinak. Srdcem celého wellness je vířivá vana, každé místo má jiné uspořádání masážních trysek, což Vám zaručí jedinečný požitek z hydromasáže. Ke svojí relaxaci můžete využít také saunu, spojení starého dřeva a skla s maximálním ohledem na design interiéru působí rustikálně a přesto moderně. Ochlazovna formou zážitkových sprch Vám zajistí okamžité ochlazení pouze části nebo celého těla současně.

Toužíte po odpočinku, ale wellness není to pravé? Nevadí, můžete si dát výbornou pizzu a posedět u plápolajícího ohníčku. Nebo si přijít poslechnout různorodé přednášky a navštívit pravidelná setkání. Fanoušci bowlingu, stolního fotbalu a skupinové zábavy nebo tance tu budou jako doma. Přijďte si k nám zakopat do míče nebo zaházet velkou koulí.

Rádi byste se podívali, jak to u nás vypadá? Díky fotografiím a 360° virtuálním prohlídkám získáte dokonalou představu o našem hotelu. Veškeré informace, včetně možnosti rezervace najdete na stránkách http://www.staraskola.cz/

Hotel Stará škola
Sloup 30, 679 13 Sloup
+420 516 435 489
Recepce a restaurace: recepce@staraskola.cz