Díky tomu se firmě AISIN daří být stabilní společností a i nadále hledá šikovné nové zaměstnance. Ke stabilitě firmy přispívají i zodpovědní zaměstnanci, kteří mohou být v této nejisté době pod velkým tlakem. Proto se je vedení společnosti rozhodlo odměnit mimořádným bonusem.

 „Našim cílem je mít spokojené zaměstnance“ říká Miloš Hnízdil, prezident společnosti. „Uplynulý půl rok byl náročný a i současná situace není jednoduchá. Není příjemné pracovat v roušce, myslet na dodržování hygienických opatření nebo se přizpůsobovat novým organizačním změnám a i přesto odvádět kvalitní práci. Velmi dobrý finanční výsledek za posledních šest měsíců nám dovolil odměnit naše zaměstnance pracující na hale. Ocenili jsme tak jejich práci, a to bonusem 19,2 % ze základu mzdy“ dodává p. Hnízdil.

Firma vyplácí standardně všem zaměstnancům bonusy dvakrát ročně, v létě před prázdninami a před Vánocemi. Tento nadstandardní bonus je ale něco navíc. Je to bonus za dobrou práci, za kterou firma v této době, kdy se svět potýká s pandemií, děkuje svým zaměstnancům