To, co vám nenabídne banka

1. Největším plusem, který hraje jednoznačně ve prospěch nebankovních společností, je rychlost doručení peněz na účet klienta. Některé nebankovní společnosti avizují peníze na konto do 24 hodin od schválení půjčky.

2. Nechcete se zpovídat, na co půjčku potřebujete? Nemusíte. Zcela běžně se setkáte s tím, že nebankovní instituce nevyžadují doložení účelu úvěru. Zajímá je a ověřuje pouze to, zda budete schopni svůj závazek splácet, abyste se zbytečně nedostali do finančních problémů.

3. Nebankovka vás nebude zbytečně obtěžovat složitým papírováním, které by vás od úspěšného uzavření půjčky spíše odradilo. Pro sepsání žádosti potřebujete jen minimum dokladů, jako jsou kopie OP nebo potvrzení o příjmu.

4. V každém z větších či menších měst spolehlivě fungují úvěroví poradci, kteří se postarají o celý proces sjednání půjčky, případně navrhnou řešení na míru konkrétnímu klientovi.

5. Nebankovní společnosti jsou schopny velmi rychle reagovat na klientovy aktuální potřeby. Proto se zcela běžně setkáte s různými časově omezenými akcemi, které slibují výhodnější podmínky půjčky například v době plánování dovolené.

6. Příkladem licencované společnosti s výše zmíněnými benefity je třeba společnost PROFI CREDIT, která nyní inovovala stávající Bonus za řádné splácení, aby byla půjčka pro klienty ještě výhodnější. V duchu motta „Vrátíme vám splátky za celý rok zpátky“ vyplácí za řádné splácení až 12 splátek zpátky. Svým krokem chce odměnit klienty za dobrou platební morálku a motivovat ostatní k včasnému splácení.