„Jsme rádi, že u nás opět můžeme přivítat fanoušky šumivých vín. Prohlídky výroby a degustace jsme uzpůsobili pro menší skupiny maximálně 15 osob, které probíhají za dodržení přísných hygienických opatření. Návštěvníkům s poukázkou na prohlídku, kterou nemohli z důvodu nouzového stavu využít, bude voucher prodloužen do konce letošního roku,“ říká marketingový ředitel společnosti Martin Fousek.

Putování za tajemstvím českých bublinek

Během prohlídky, která trvá 120 minut, se dozvíte například to, jaký je rozdíl mezi klasickou a charmatovou metodou výroby sektu. Na vlastní oči uvidíte, jakým způsobem se setřásají kvasinky či jak se ze sektu odstřelují kaly. Nechybí ani nahlédnutí do historie, kde je k vidění i první červený sekt „Black Widow“ vyrobený ve Starém Plzenci před 75 lety!

Zdroj: BOHEMIA SEKT

Dostanete se přímo do středu dění a budete moci na vlastní oči sledovat, jak oblíbená „Bohemka“ krok po kroku vzniká. Kromě vizuálního zážitku na vás čeká i ten chuťový v podobě degustace vybraných šumivých vín. Prohlídky probíhají vždy od pondělí do pátku od 9 do 16 hodin. Konkrétní termín je nutné rezervovat předem.

V areálu společnosti je otevřená i nová designová vinotéka, kde si můžete koupit veškerý sortiment vín a sektů včetně úplné novinky Bohemia Sekt Ice. Výjimečný sekt v bílé designové lahvi byl stvořen přímo k podávání na ledu.

Kde nás najdete? 

BOHEMIA SEKT CENTRUM
Smetanova 220
332 02 Starý Plzenec
Tel. číslo: 377 197 116
Email: centrum@bohemiasekt.cz
Více informací naleznete na www.bohemiasekt.cz