LIBEREC - V rámci informačního servisu a péče o klienty pozvala liberecká společnost Develop Industry (DI) budoucí obyvatele rezidence na promítání filmu Masaryk.

Park Masarykova projekceZdroj: Park Masarykova

Symbolické spojení s názvem projektu Rezidence Park Masarykova způsobilo, že hosté zaplnili kinosál. Před produkcí se dozvěděli novinky k výstavbě rezidenčního bydlení, do něhož se příští rok nastěhují. Tou nejpodstatnější bylo oznámení výběru banky, jež výstavbu zafinancuje a kterou se stala Česká spořitelna.
Developer nyní dokončuje jednání o detailech podmínek. Klienti na místě získali kontaktní informace na hypoteční centrum, které jim nabídne zvýhodněnou širokou paletu možností financování úvěrů.

Park Masarykova výstavaZdroj: Park Masarykova

Ředitel DI Radek Kotrč přítomné rovněž informoval o postupu probíhajících prací.

Kromě vyčištění území od černých skládek a výměny oplocení se pochlubil, že na místě stavby je již nová trafostanice a se začátkem dubna, kdy vstoupí v platnost výkopové povolení, zahájí práce na inženýrských sítích. První viditelné stavební práce odstartují na přelomu dubna a května, kdy půjde o vrtání pilot, na nichž jsou objekty založeny. Současně Kotrč dodal, že pozvání na filmový večer nebyla jediná akce, kterou společnost Develop Industry pro své klienty připravila. Podobné milé setkání i s rodinnými příslušníky je naplánováno pro příležitost poklepu základního kamene.

O projektu

  • Rezidence Park Masarykova v Liberci nabízí byty od 1+kk až po nadstandardní 4+kk.
  • Součástí bytů je balkón nebo terasa, parkovací stání, sklep či kóje.
  • Rezidence Park Masarykova se nachází v dochozí vzdálenosti od centra a je koncipována jako zahradní město.
  • Projekt, který realizuje společnost Develop Industy, a.s., je rozdělen do tří etap, když 1. etapa nabídla 43 jednotek ve dvou bytových domech.
  • Po dvou měsících od zahájení prodeje je 85% bytů již zarezervováno.

Park Masarykova interiérZdroj: Park Masarykova

Kontakt na zákaznické centrum: Masarykova 1320, Liberec 4
Telefon: 800 99 77 66, web: http://www.parkmasarykova.cz