Nejpozoruhodnějších je posledních 8 let. Investovali jsme do budov
a infrastruktury, tím jsme vytvořili skvělé pracovní prostředí, které splňuje i vysoké očekávání zaměstnanců a je předpokladem ke zvýšení technologické úrovně a kvality v procesech. 

Tvoříme řešení pro budoucnost
Procházíme technologickou a digitální transformací, jednoúčelové mechanické automaty jsou nahrazeny špičkovými CNC stroji a roboty, automatizujeme procesy výroby a kontroly kvality, využíváme prediktivní údržbu, implementujeme pokročilý plánovací systém (APS), výrobní informační systém (MES), digitalizujeme procesy a podporu operátorům (Pick by light, Digitální asistent), směřujeme ke standardům Průmyslu 4.0 a technologie propojíme.
Naše nová strategie má název Inteligentní a čistý růst. Inteligentní znamená poskytovat chytrá řešení zákazníkům, a také používat technologie, které udělají naše provozy efektivnějšími. Čistý znamená zaměření na udržitelnost
a urychlení naší cesty k dosažení nulových emisí skleníkových plynů jak v našich provozech, tak v celém dodavatelském řetězci.
Náš závod je spolu s 8 vybranými závody celé skupiny SKF transformován na Lead Future Factory.
Technologie a digitalizace je nedílně spjatá s lidmi. Nejde nám o to, aby technologie nahradily nebo předčily lidi. Chceme budovat podnik založený na lidském faktoru, který využívá oba informační systémy, lidský i digitální. Proto je pro nás člověk důležitý. Usilujeme, aby naši zaměstnanci byli v práci spokojení. 

Fanuc číslo 18 pro obrábění, zatím bez robotické ruky. Do budoucna (cca 2023) i s robotem Fanuc v FMB buňce.Fanuc číslo 18 pro obrábění, zatím bez robotické ruky. Do budoucna (cca 2023) i s robotem Fanuc v FMB buňce.Zdroj: SKF Lubrication Systems CZ, s.r.o.

Možnost kariérního růstu pro nás není jen fráze.
Naši zaměstnanci mají možnost pracovat na zajímavých projektech, začít u lokálních projektů pro náš závod a později na projektech v rámci divize, jako členové projektového týmu nebo vedoucí projektů, dle dovedností a ochoty pro větší zodpovědnost. 

Nejste jen číslo. Získáte více než jen mzdu.
Máme přátelskou atmosféru, jelikož si vážíme lidí a budujeme dobré vztahy. Jsme fér, jednáme na rovinu a dvojí metr nepoužíváme. Co slíbíme splníme.
Ke všem zaměstnancům přistupujeme stejně, se zaměstnanci jednáme slušně. Každé čtvrtletí probíhá anonymní průzkum spokojenosti zaměstnanců
a vedoucí pracovníci využívají zpětné vazby jako příležitosti ke zlepšení. 

Nová Sunnen ruční honovačka pro honování jednopístových dílů a pro seřizování honovacích nástrojů Sunnen.Nová Sunnen ruční honovačka pro honování jednopístových dílů a pro seřizování honovacích nástrojů Sunnen.Zdroj: SKF Lubrication Systems CZ, s.r.o.

Pracovní prostředí ovlivňuje naše chování a postoje.
Máme hezké moderní prostředí. Velká pozornost je věnována čistotě, bezpečnosti, zdraví a udržitelnosti. Pro zaměstnance je k dispozici skvělá jídelna, jež získala titul Kantýna roku 2022 Karlovarského kraje. Máme k dispozici moderní techniku, která všem usnadňuje práci a čas. Umožňujeme flexibilní pracovní dobu a práci na dálku u pracovních pozic, kde to nevadí provozu.
Práci zajišťujeme téměř 600 zaměstnancům a záleží nám na tom, aby všichni zaměstnanci měli jistotu svého zaměstnaní.

Chcete práci, která vás bude naplňovat a dá vám prostor pro všechny vaše plány? Podívejte se třeba na náš náborový web pracevskf.cz nebo na naše FB stránky Práce v SKF.

Zdroj: SKF Lubrication Systems CZ, s.r.o.