Příprava čajového nápoje je zábavná, děti se rády zapojí a nápoj zmizí z hrnečku během chvíle. Že jsou ústředním motivem medvídci není náhoda. Dětem jsou důvěrně známí a spojují si jej se sladkou chutí. Proto se nedivte, že se po čajových medvídcích hned zapráší. 

Čajoví medvídci jsou alternativou sáčkových čajů. Jsou ale hlavně symbolem hravé přípravy horkých nápojů. Medvídky dáte do hrnečku, zalijete je horkou vodou a pak už jen s dětmi pozorujete proměnu medvědů v lahodný nápoj. 

Čajoví medvídci mají přirozeně sladkou chuť, a tak nápoj nemusíte doslazovat. Obsahují totiž 10 % ovocných šťáv. Sladkost nápoje určujete počtem medvídků. Zpravidla stačí jeden až dva medvídci, doporučené maximum jsou tři (na 250 mililitrů vody). 

Český výrobce LIPOO je průkopníkem ve světě čajových medvídků a jeho originální receptura má dlouholetou rodinnou tradici. Své medvídky navíc “obléká” do veselých a tematických etiket (k narozeninám, pro paní učitelku, pro maminku), a tak se můžete o radost z čajových medvídků podělit opravdu s kýmkoliv. 

Nejnovější edice patří ale hlavně dětem - vždyť Mikuláš a Vánoce jsou za rohem. LIPOO těmto dvěma důležitým svátkům věnuje rovnou celou edici, které vévodí nádherné balíčky čajových medvídků s tematickou etiketou a vzkazy, které potěší malé i velké.

A nejen to - kromě čajových medvídků tu pořídíte i roztomilé plecháčky s dinosaurem nebo jednorožcem, voňavé ochucené kávy a výborné oříškové mixy nejen k vánočním pohádkám. V LIPOO tak na pár kliknutí vyřešíte, co dát do mikulášského balíčku i dárky pod stromeček pro milovníky sladkého.