Jaké jsou podle Vašeho názoru trendy, které dnes dominují koupelnovému designu?

Z celého domu je to právě koupelna, která se v průběhu několika příštích let nejvíc změní. Jsem si jistý, že výrobky, jako jsou toalety Geberit s integrovanou sprchou, urychlí vývoj a inspirují nové trendy. Koneckonců, inovativní funkce, jako je sprcha, osoušení nebo vyhřívání sedátka usnadňují naše každodenní hygienické povinnosti. AquaClean Mera je toaleta, která má na to, aby způsobila kulturní revoluci v koupelnách!

Znamená to, že jste přesvědčen o výhodách očisty vodou?

Umýt se vodou je prostě v každém ohledu lepší. Tělo si přece také nečistím papírem, když se vrátím z vyjížďky na horském kole. Voda je mnohem příjemnější a hygieničtější. Jsem si jistý, že každý, kdo by měl možnost používat pár týdnů toaletu s integrovanou sprchou, by se jí už nechtěl nikdy vzdát. Prostě se už bez toho necítíte čistí – jako byste měli ráno vyjít z domu bez osprchování.

Co je zvláštního na toaletě s integrovanou sprchou, kterou jste navrhl pro Geberit?

AquaClean Mera je mistrovský technologický kousek a myslím, že je to nejlepší toaleta na světě. Navrhli jsme jiv co nejmenší rozměry a aby její chromový kryt vytvářel odstup mezi mísou a stěnou. Chtěl jsem, aby Mera vypadala tak, jako by se „vznášela" a dodávala koupelně lehkost. Vytvořili jsme design, který umožní pocítit technologické výhody, aniž byste je museli vidět.

V čem je Geberit AquaClean Mera jiná než ostatní toalety s integrovanou sprchou?

Vyvinuli jsme skvělou, tichou toaletu, která je v každém ohledu mimořádná. Na trhu momentálně není jiná toaleta s integrovanou sprchou, která by splachovala stejně tiše a efektivně jako Mera. Sprchovací tryska jemně, ale výborně omývá. AquaClean Mera důkladně čistí a spotřebuje minimum vody. Odsávání zápachu funguje perfektně, toaleta má fantastický ovladač, se kterým se snadno zachází. Seznam jejích úžasných vlastností je opravdu dlouhý.

Více informácí o Geberit AquaClean na www.geberit-aquaclean.cz.