Co se ale takhle ještě před zimou pustit do nového oplocení a po zimě vkročit do zahrady úplně „jako nové“?
Vždy si vyberte k oplocení vaší zahrady takový materiál, který bude ladit s celkovým jejím rázem i vzhledem domu a okolí. Ke stavbám v klasickém stylu se skvěle hodí čtyřhranné pletivo nebo pletivo svařované, které ocení hlavně majitelé psů, protože nelze rozplést. Pokud vlastníte zahradu mezi historickými domky nebo dokonce roubenkami, sáhněte po dřevu nebo ještě lépe po materiálu WPC – to je směs dřeva a plastu, která vyniká dlouhou životností a bezúdržbovostí. K moderním domům a zahradám bude dobře pasovat antracitová barva plotu, která je dostupná u pletiv i pevných a odolných plotových panelů.

Zdroj: Pletiva Dobrý a Urbánek s.r.o.

Dům vedle domu a zvědaví sousedé?
I na to je řešení a je jím betonový plot či plot z gabionů. Kdo ale nechce úplně ze zahrady pevnost, sáhne spíš po stínící tkanině, která přinese kýžené soukromí a zároveň vypadá na plotě přirozeně.

Před pořízením nového oplocení se informujte o vašich možnostech na příslušném stavebním odboru. Mnozí už byli překvapeni, že je v jejich lokalitě limitována výška oplocení, použitá barva nebo materiál.

Zdroj: Pletiva Dobrý a Urbánek s.r.o.

Tápete v množství potřebného materiálu? Nevíte, co je pro vás nejlepším řešením? Chcete si porovnat ceny?
Ozvěte se firmě Pletiva Dobrý. Odborníci vám ochotně vytvoří zdarma a nezávazně cenovou nabídku a kalkulaci potřebného materiálu, vyberou s vámi nejvhodnější možnost vašeho nového plotu a poskytnou cenné rady a návody ke stavbě plotu.

Do stavby plotu se vám ale úplně nechce?
Nechte starosti na firmě s mnohaletými zkušenostmi. Pletiva Dobrý montují ploty na klíč – rychle, kvalitně a se zárukou.

Celý sortiment, ceny nebo kontakty najdete na www.pletivadobry.cz