Milan Brázdil: V krizi jsem zvyklý lidem pomáhat

Jako lektor resuscitace a první pomoci učí Milan Brázdil, jak zachraňovat a jak se chovat v krizových situacích. „Bohužel, naše země se díky současné vládě v krizi nachází. Na rozdíl od ní, já ale lidem pomáhat chci,“ říká doktor Brázdil.

Přijďte prosím 23.-24. září k volbám a podpořte Milana Brázdila a hnutí ANO svým hlasem. Ať je lidem zase líp.

MUDr. Milan Brázdil kandiduje za hnutí ANO do Senátu. Vystudoval všeobecné lékařství a po dvouleté praxi ve Vojenské nemocnici Olomouc získal v roce 1991 atestaci (nadstavbovou specializaci) v oboru všeobecná medicína a v roce 1999 atestaci v oboru urgentní medicína. V letech 1990 až 1991 působil jako náčelník zdravotnické služby výsadkové brigády speciálního určení Prostějov. Od roku 1991 pracoval jako samostatný lékař na letecké zdravotnické záchranné službě v Olomouci. Na Zdravotnické záchranné službě Olomouckého kraje působí jako lékař-záchranář už více jak 30 let.

Doktor Brázdil je členem řady odborných společností a držitelem několika licencí a certifikátů. V roce 2010 převzal od prezidenta ČR ocenění Zlatý záchranářský kříž, v témže roce pak také Cenu města Olomouce za počin roku v oblasti hrdinský čin – záchrana lidského života.

Je ženatý, má dvě děti. Aktivně sportuje, jezdí na kole, lyžuje, má rád přístrojové potápění, u kterého je držitelem záchranářské licence. Je lektorem první pomoci a soudním znalcem v oblasti urgentní medicíny.

Zdroj: archiv ANO 2011

Zadavatel/zpracovatel: ANO 2011