Plavba na jachtě po moři. To je něco! Čeká na vás relax, moře, přístavy, města, pláže… Nemusíte nic dělat, jen si užíváte zaslouženého odpočinku. O vaše pohodlí se postará nejen kapitán, ale i vynikající zázemí vámi vybrané lodi. Nečekejte však žádnou nudu, dovolená na jachtě, to je i spousta akce a legrace.

Jachta-Dovolena.czZdroj: Jachta-Dovolena.cz

VÝHODY DOVOLENÉ NA JACHTĚ

Týdenní plavba kajutovou plachetnicí není nijak finančně náročná. Většinou jde o srovnatelnou, často však dokonce levnější variantu, než je klasická pobytová dovolená u moře. Navíc nezůstáváte jen na jednom místě – máte zážitkovou dovolenou, stále něco poznáváte, podíváte se do míst, kam se běžný turista nedostane, spíte pokaždé jinde, a ani nemusíte neustále balit a vybalovat.

Jachta-Dovolena.czZdroj: Jachta-Dovolena.cz

SLUŽBY NA JACHTÁCH

Dovolená na jachtě s kapitánem, to může být – dovolená u moře pro rodinu, exkluzivní dovolená na moři, sportovní jachtařská dovolená, potápění z jachty, okružní plavby na jachtě, dovolená pro fotografy či dovolená s kurzem dle vašeho výběru. Zážitková dovolená na jachtě je vhodná pro všechny nadšence, kteří touží po dobrodružství, a nebo relaxu s jistou dávkou adrenalinu.

Plavba na jachtě je přesto naprosto bezpečná! Na bezpečnost je kladen ten největší důraz. Ovlivňuje průběh plavby a konečná rozhodnutí, tzn. kudy, kam a jak plout. Někdy je prostě vyhnout se určitým místům z itineráře nevyhnutelné.

Katamaran-Chorvatsko.czZdroj: Katamaran-Chorvatsko.cz

Na výběr je spousty lodí, od sportovních závodních jachet, rekreačních jachet až po komfortní katamarány. Například luxusní katamarán v Chorvatsku.

DESTINACE dovolených u moře na JACHTĚ

Dovolená na jachtě vás vezme do destinací jako je Chorvatsko, Řecko, okolí Sardinie a Korsiky, Malta, Kanárské ostrovy, Francie (Azurové pobřeží), Sicílie (Liparské ostrovy), Itálie (Elba), Španělsko (Cartagena) a španělské ostrovy Ibiza i Mallorca, Kapverdy (Cabo Verde). Stačí si jen vybrat !

Katamaran-Chorvatsko.czZdroj: Katamaran-Chorvatsko.cz

O KAPITÁNOVI JACHTY

Po celou dobu plavby budete v báječných rukou kapitána mluvícího česky.

Zkušený kapitán Ondra Dobiáš vás vezme na životní plavbu po mořských krásách. Jachtami (po mořích) najel přes 25 tisíc námořních mil.

Zdroj: Dovolena-Rodina.cz

Jachting ho uchvátil, a proto se rozhodl přiblížit tento úžasný svět i svým klientům/vám. Podle něj spočívá kouzlo dovolené na jachtě na moři v nezaměnitelné atmosféře plavby spojené s relaxací a nevšedními zážitky.

Zdroj: Dovolena-Rodina.cz

Jachta-Dovolená.cz nabízí také možnost spolu s kapitánem najmout i hostesku. Ta se bude starat o úklid na lodi, věnovat se dětem, vařit dobré jídlo a pomáhat s čímkoli bude potřeba. Samozřejmě je i možnost zařídit/V případě klientova zájmu je možnost zařídit další profesionály z oborů výchovy dětí, gastronomie či fyzioterapie. (Vesměs se zde ale meze klientům nekladou).

Jachta-Dovolena.czZdroj: Jachta-Dovolena.cz

To byly informace o hlavním kapitánovi. K dispozici je samozřejmě kapitánů více. I ti jsou zkušení námořníci natolik, aby zvládli i nezkušenou posádku či posádku s dětmi „v hlavní roli“.

Pokud nechcete jen lenošit, vyzkoušejte si na vlastní kůži, jak se loď ovládá a zkuste si ji sami řídit. Kapitán jachty vám vše ochotně a detailně vysvětlí. A pokud vás řízení lodi chytne, můžete si u této cestovní agentury zaplatit jeden z kurzů a naučit se řídit loď jako profík.

Ptáte se, jak na jachtě zasytíte vaše žaludky? Každá loď má parádně/plně vybavenou kuchyňku, včetně plynového vařiče a ledničky. Můžete si tedy uvařit jídlo z vlastních zásob, případně je dokoupit na pobřeží v místních nedrahých supermarketech. Nabízí se i možnost ochutnávat místní speciality v přístavních restauracích. Každý kapitán vám s výběrem mile rád pomůže.

Rezervujte si svou příští dovolenou, ať již pořádně akční nebo naopak velmi relaxační na mořských vlnách s Jachta-Dovolená.cz. O vaše nejbáječnější zážitky na dovolené u moře bude postaráno.