Máme několik možností. Můžeme třeba udělat radost někomu dalšímu milým dárkem a tato radost se nám pak znásobená vrátí.

Nebo si můžeme vnést změnu do interiéru a zařídit si bydlení podle feng shui. Zásady feng shui nás učí, že každá správná změna v našem bytě, spouští správné změny v našem životě. Velmi účinné je působení feng shui obrazů - tzn. obrazů, které jsou již v procesu tvorby cíleně komponovány tak, aby v nás navozovaly příjemné pocity, hlubinný klid i spontánní radost. Toto vše spouští léčivé procesy v naší duši a to má blahodárný účinek na všechny oblasti našeho života. Příjemným bonusem je pak posílení přirozené imunity. Dnes už nikdo nezpochybňuje, že pozitivní přístup k životu je nejlepší cesta k dobrému zdraví. Chcete-li se dozvědět víc, přejděte na náš blog.

V neposlední řadě je vhodná práce na svém osobním rozvoji, protože to náš restart a nový přístup k životu upevní.

A pak je tu ještě jeden silný bod radosti a rovnováhy. Naše zahrada. Co třeba osázet trvalkový záhon?

A tak si prostě vneste radost do života změnou interiéru, léčivým obrazem, krásným darem pro muže, ženy, babičky, dědečky, přítele či děti. Vytvořte krásná zákoutí na zahradě a dopřejte si studium, které vás obohatí a navíc vás ještě bude bavit.

Představte si, že vše, o čem se tu zmiňujeme, najdete na jediném místě - v českém obchodu www.tvorimesrdcem.cz

Najdete zde nejkrásnější dárky pro muže, ženy i děti. Pokud hledáte tu správnou drobnost pro radost, můžeme doporučit knoflík pro štěstí s příběhem, kreativní magnetky, pohlednice či záložky. Vše nese motiv originálních feng shui obrazů , které jsou rovněž k zakoupení.

Děti i rodiče milují tvořivé pohádky o Haničce a skřítkovi Rozmarýnkovi. Kromě mnoha nových informací, kniha nabízí i celou řadu společných rozvojových cvičení pro rodiče a děti a současně plní funkci zcela originálního deníku, který se stává cenným kouskem v knihovně pro všechny generace. Více informací o báječné knize pro děti i dospělé najdete na našem eshopu v části knihy pro děti.

V nabídce najdete i jedinečné on-line kurzy, které vás skrze příběhy a navazující rozsáhlá skripta provedou tématy zakládání a tvorby zahrad, uspořádáním interiéru podle feng shui a oblastí ženské energie. Zaposlouchejte se do malé ochutnávky našich příběhů:

Příběh DÁVNÁ MOUDROST: 

Zdroj: Youtube

Příběh ZELENÁ OÁZA: 

Zdroj: Youtube

Příběh OBRAZ KRÁSNÉHO BUDOUCÍHO: 

Zdroj: Youtube

 

Všechny produkty, které nabízíme, v obchodu Tvoříme srdcem, jsou české výrobky vyrobené s láskou v nejlepší možné energii, v krásném prostředí přírodní zahrady. Snoubenci si vybírají naší 20letou zahradu Anastazii pro svůj svatební obřad i následný brunch. Svatebčané oceňují klidný, rozlehlý prostor, plný květin, vůní a barev (zahrada Anastázie je odbornou veřejností hodnocena jako jedna z nejkrásnějších přírodních zahrad v Čechách), nádherné dekorace, množství příjemných zákoutí lákajících k odpočinku a dostatek času na focení po obřadu. Navštivte naše svatební místo v Jižních Čechách na: www.svatbavprirode.cz.

Přejeme vám, ať společně s námi darujete radost svým blízkým i sobě.

Váš tým Tvoříme srdcem.