Možná si to někteří z nás ani neuvědomujeme, ale žijeme v době, kdy se internet stává součástí každodenního života téměř nás všech. Dneska si díky internetu můžete najít práci i partnera. Stejně tak si můžete z pohodlí domova naplánovat skvělou dovolenou anebo studovat. A toto si uvědomuje i pražská telekomunikační společnost Planet A, nabízející pod značkou AIM takové služby, které usnadňují lidem život.

Chci internet. Ověřte si dostupnost služeb ještě dnes: https://www.a1m.cz/internet

„Chtěli bychom lidem ukázat, že existují služby, kterým se nemusí přizpůsobovat, proto se snažíme neustále zjišťovat nové trendy a hledat způsoby, jak služby co nejvíce individualizovat," říká obchodní ředitel společnosti Jakub Jánský. Dnešní zákazník očekává vysokou spolehlivost, kvalitu a zajímá ho rychlost připojení.

Kuki, telka, která dá na kvalitu

„Mě osobně internet zas tak nezajímá, máme s manželkou rádi seriály a telku, takže mi spíš řekněte, co mi tady můžete nabídnout?" ptá se pan Zdeněk přes telefonickou linku, což je vlastně krásný typický příklad zákazníka, který preferuje televizi.

"Zamysleli jsme se nad tím, co zákazník požaduje od své televizní služby, a podle toho také vznikla Kuki, chytrá telka", vysvětluje Jakub Jánský. Uživatelé Kuki si volí část své programové skladby sami, nejsou tak závislí na tom, co jim do nabídky vybere jejich poskytovatel. Kuki navíc umí přehrávat pořady zpětně až o 48 hodin, nahrávat je nebo pozastavit, když zrovna zákazník potřebuje odejít od televize. Uživatelé určitě ocení také možnost sledovat pořad na svém mobilním zařízení - počítači, mobilu či tabletu. Přístup ke Kuki pro mobilní zařízení nabízí AIM svým zákazníkům zdarma. Kuki je dostupná po celé České republice a dnes je již také součástí každé chytré televize Samsung či na zařízení využívajících operační systém Android jako jsou například Android TV či Nvidia Shield.

Zdroj: ASSET MEDIA

Hledáte práci? Podívejte se sem.

Rozšíření dostupnosti služeb však s sebou nese i nutnost zvyšovat personální kapacity společnosti. „Aktuálně jsme spojili síly se společností Business Animals a doufáme, že nám tato trochu netradiční cesta oslovení pomůže k získání nových zaměstnanců," říká Jánský. Potenciální uchazeči mají tímto možnost nahlédnout do běžného dění společnosti a získat tak představu o firemní kultuře.

AIM se snaží dokázat, že i poskytování telekomunikačních služeb může být zábava. AIM vychází z filozofie, že všechno jde a je jen potřeba naslouchat svým zákazníkům a vytvářet služby přesně podle jejich představ. Možná je to pro AIM složitější cesta, než volí jeho konkurenti, ale v AIM lidé věří, že si tímto přístupem vytváří lepší, pevnější a hlavně vstřícnější vztahy se svými zákazníky.

Pokud chcete vědět více o AIM, podívejte se na www.a1m.cz, případně napište na info@a1m.cz

Lidé z AIM jsou Vám rovněž k dispozici na lince +420 246 089 200, kde vám rádi a zcela nezávazně vysvětlí vše, co by vás zajímalo. Pozor, pokud zavoláte ihned, dostanete po sdělení hesla DENÍK 20 % slevu na služby a to na celý rok.