V červenci 2020 se Drůbežářskému podniku v Klatovech povedl husarský kousek. Bez přerušení výroby došlo k výměně stávající porcovací linky za nejmodernější technologickou novinku umožňující zvýšení výkonu porcování z 6000 kusů za hodinu na 7500 kusů za hodinu včetně precizního vážícího systému porcování podle váhových kategorií kuřat. Moderní technologie významně zlepšila kvalitu řezů, rychlost produkce a výslednou kvalitu výrobku, která si dnes nezadá s nejlepšími západoevropskými podniky. Dále jako první v české republice zavedli robotické vykostění stehen, kde roboti reagují na různou anatomickou velikost s výsledkem precizní hygieny a kvality procesu výroby. Tyto investice umožnily podniku zvládnout náročnou situaci na pracovním trhu, kdy nedostatek kvalifikovaného personálu mnohdy omezuje výrobní možnosti.

 Aktuálně obsazujeme tyto pracovní pozice:

-      PŘEDÁK VE VÝROBĚ
-      AUTOMECHANIK
-      EXPEDIENT
-      DĚLNÍCI – ZPRACOVATELÉ MASA

Nabízíme širokou škálu benefitů:

  • náborový příspěvek do výše 20.000 Kč
  • poukázky na zvýhodněný nákup našich výrobků
  • závodní stravování s výrazným příspěvkem zaměstnavatele
  • 5 týdnů dovolené
  • roční odměny
  • příspěvek na ubytování pro zaměstnance mimo region
  • příspěvek na penzijní připojištění
  • příspěvek na dopravu do zaměstnání a zpět
  • jednorázový bonus na dovolenou 3.000 Kč
  • věrnostní bonus za odpracované roky
  • příspěvky ze sociálního fondu na kulturní, sportovní a vzdělávací akce ve výši 2.000 Kč a na dovolenou 2.000 Kč
  • Informace a podmínky ohledně náboru Vám rádi poskytneme na personálním oddělení:

E-mail: personalni@dzklatovy.cz
Tel.: 376 353 382; 376 353 332
www.dzklatovy.cz