Jedná se o globální problém, a jako většina trenérů, jsme přešli do trénování naších klientů online. Spousta lidí zůstává bez motivace, my se ale snažíme je stále udržovat v kondici skrze kameru. Online lekce předcvičuje trenér Daniel Hampel vždy v neděli v 11, v pondělí a ve středu v 18. Online nabízí lekce NW Method, metoda, kterou je Fit centrum Mandala výjimečné.

Z lekce NW MethodZ lekce NW MethodZdroj: Jarmila Hamplová

Co je to NWTM Method?
Tato fitness metoda je vytvořena na základě osobních tréninků nejen zpěvačky Madonny, ale taky Beyoncé nebo herečky Kate Hudson. „Přes pohyb chci inspirovat ostatní, chci, aby si splnili své sny a vést je k lepšímu, vyváženému a krásnému já,“ říká o své metodě zakladatelka Nicole Winhoffer, se kterou Daniel Hampel již 7 let spolupracuje. NWTM method je cvičební metoda, při které provádíte kardiovaskulární aktivitu pro tonizaci svalové hmoty při nepřetržitém tréninku. Cvičební prvky nutí Vaše tělo využívat více než jednu část těla najednou, což zvyšuje kalorické spalování a nutí Váš mozek pracovat s tělem tak, aby cvičební prvek Vaše tělo dokončilo a Vy tak omezíte tendeci "zastavit" při této lekci. Proto jsou NWTM Method lekce nejúčinnější pro spalování tuků, protože nutí tělo využívat uložený tuk jako energii.

Trenéři Daniel a Barbora HamploviTrenéři Daniel a Barbora HamploviZdroj: Jarmila Hamplová

Těšíme se, až budeme moci zase otevřít!
Za dobu lockdownu se trenér Daniel Hampel rozhodl rozšířit nabídku pro aktuální i nové klienty. Jakmile budeme moci zase otevřít, tak společně s trenérkou Barborou Hamplovou, budeme nabízet komplexní služby pro ozdravení těla i myslí s výživovým poradenstvím a jídelníčkem na míru. „Spousta lidí má ráda pohyb, ale aby dosáhli max výsledku, museli by cvičit minimálně 6x týdně 1 hodinu a to nejlépe 1 tvarovací program. S výživovým plánem na míru, bude moci klient dosáhnout svého cíle rychleji a nebude u nás ztrácet motivaci“ říká trenér Daniel Hampel.

Jarmila Hamplová EkamJarmila Hamplová EkamZdroj: Jarmila Hamplová

Majitelka Fit centra Mandala Jarmila Hamplová
Jarmila Hamplová se stala duchovním vůdcem školy Ekam a pro své i nové klienty nabízí skrze platformu Zoom tzv. Ekam kruhy, které slouží k odstranění veškerých bloků v těle a překážek, které Vám přicházejí do Vašeho života. Dále nabízí meditace Štěstí, soucitu, SoulSync výklad z karet a léčení pomocí SRT. To vše nabízí skrze JH Online studio. Od poloviny dubna, budete moci paní Jarmilu Hamplovou vidět v ezoterickém pořadu na TV Barrandov.

Fit centrum MANDALA: www.reiki-opava.cz, www.nwmethod.cz

Zdroj: Jarmila Hamplová 

Instagram a Facebook: @mandalaopava, @nwmethodcz, @danielhampel, @jarmilahamplová