Jako lektorka Baby signs jsem některé začala využívat jako doplnění ve svých kurzech. A zjistila jsem, že moje nadšení z nich sdílí i většina maminek, které moje kurzy navštěvují, a to nejen z pohledu učení angličtiny. To byl první krůček, který mě nakopl k prodeji kníh a přivedl až sem ☺

Mým malým snem ale bylo, a pořad je, malinké knihkupectví zaměřeno na cizojazyční dětskou literaturu, jelikož věřím, že základ cizího jazyku v ranním věku má nesmírný přínos pro pozdější jazykové dovednosti našich děti. Situace ohledně koronaviru mě ale donutila zaměřit se na prodej ve virtuálním prostoru, začala jsem tedy více prodávat knihy na Facebooku. Poptávka po knížkách se však zejména v druhé polovině roku 2020 zvýšila natolik, že jsem musela hledat efektivnější řešení k uspokojení požadavků všech zákazníků. A tak vznikl e-shop Annies books.

Za vydatné podpory mé rodiny, přátel a také velkého množství kávy jsem se pustila do budování e-shopu. Za pár týdnů jsme pomalu najeli na ostrý provoz. Využití e-shopového řešení mi umožnilo několikanásobně rozšířit nabídku knih, různých aktivit, pomůcek ke křeslení a psaní i oblíbené didaktické stavebnice a hry pro děti. V nabídce naleznete přes 21 zahraničních a tuzemských vydavatelství a výrobců.

Neustále také hledám na našem i zahraničním trhu další nakladatelství, jejichž knihy a hry by mohly zaujmout naše děti, pomoci jim poznávat okolní svět nebo jen přinést radost a zabavit je, když zrovna venku prší. Do budoucna plánujeme přidat další knížečky v němčině, španělštině, italštině a dalších jazycich.

Mým cílem je, abyste na našem eshopu vždy našli, co jste hledali, nebo potřebovali a s klidným svědomím nás dále doporučovali.

Vaše Annie