Začněte s malováním podle čísel

Malování podle čísel vás zabaví, uvolní a navíc si hotovým obrazem můžete doma vyzdobit zeď. Obrazy namalované vlastníma rukama jsou i originálním osobním dárkem pro vaše blízké. Vytvořte si své vlastní mistrovské dílo sami. Sady na malování podle čísel jsou skvělou cestou, jak podpořit svoji kreativitu a soustředění, dokonale si vyčistit hlavu a získat úžasný pocit z hotové práce. Malujte sami, s dětmi i s celou rodinou. Malování podle čísel vám pomůže s úzkostmi i redukcí stresu.

Jak probíhá malování podle čísel

Díky předkreslené šabloně na plátně se promění v malíře i úplný amatér. Šablony jsou k dispozici v celé řadě motivů i velikostí a jsou rozkresleny na spoustu malých očíslovaných políček označených čísly. Nanášením akrylových barev v kelímcích se stejným číslem přiloženými štětci se předtištěné plátno postupně proměňuje v obraz, za který by se nemuseli stydět ani malířští velikáni, jejichž díla si podle předlohy zvládnete namalovat i vy. Navíc si můžete objednat i plátno už vypnuté na rám. Hodit se vám bude i malířský stojan, větší sada štětců nebo lesklé laky pro fixaci obrazu.

Malováním k originalitě

Žhavým trendem v této oblasti je i malování obrazu podle čísel z vlastní fotky, díky kterému získáte vlastnoručně vytvořenou originální domácí výzdobu, nebo si pořídíte unikátní dárek pro své blízké a milované osoby. Můžete si nechat vytvořit svou vlastní šablonu, kterou nebude mít nikdo jiný. Mrknete se do svého archivu fotek a vyberte si motiv budoucího obraz. Zvěčněte vzpomínky na krásné chvíle, malujte blízké osoby, domácí mazlíčky nebo vyfocená místa a zátiší. Vaší fantazii a představivosti se meze nekladou. Záleží jen na vás, jak moc budete jedineční.