Výjezdy pojízdné prodejny potravin s prestižní značkou Regionální potravina jsou už tradicí. Letošní rok není výjimkou. Připravte si proto diáře, ať nezapomenete, kam a kdy pro chuťové skvosty regionálních zelinářů, pekařů, řezníků, mlékařů, včelařů, šťávařů, likérníků a dalších vyrazit.

Zdroj: Regionální potravina

Máj – lásky k regionálním chutím čas

Kam dorazíme nejen v Královéhradeckém kraji? Do Dvora Králové nad Labem, Liberce, Janských Lázní nebo Skutče. Co vám přivezeme? Nejlepší z nejlepších regionálních potravin včetně sezonních specialit. To, co prakticky nikde jinde nekoupíte. Teď vám tyto jedinečné národní skvosty zaparkují takřka u nákupních tašek. A kdo nakoupí za více než 200 Kč či 500 Kč, může se navíc těšit na dárek. Jaký? To je překvapení… Ale nepochybně milé.

Zdroj: Regionální potravina

V druhé polovině května se na pojízdnou prodejnu REGIONÁLNÍCH POTRAVIN můžete těšit například v Novém Boru, Lanškrouně, Litomyšli a Liberci. Prostě proputujeme Liberecký a Pardubický kraj a v červnu se přesuneme na Moravu.

Pro začátek si do mobilů a paměti uložte:

11.05.2022 Farmářské trhy Dvůr Králové n. L. náměstí T. G. Masaryka 8:00–15:00
12.05.2022 Farmářské trhy Liberec náměstí Dr. E. Beneše 7:30–14:00
13.05.2022 Dny řemeslných výrobců v Kolonádě Jánské Lázne Kolonáda 10:30–18:00
14.05.2022 Farmářský májový jarmark Skuteč Palackého náměstí 6:30–12:00

Proč jsou produkty s označením REGIONÁLNÍ POTRAVINA nejlepší

Jsou prověřené. Značku Regionální potravina uděluje Ministerstvo zemědělství již 13. rokem. Než se tak stane, musí každá z těchto chuťových perel zvítězit v krajské soutěži, kde je konkurence opravdu velká.

Označení tedy garantuje, že je výrobek poctivý, čerstvý a vyrobený jen z lokálních surovin podle jedinečných místních receptur. Tak potěšte žaludek a dejte srdce těm nejlepším regionálním potravinám.

Jak se dozvíte, kam pojízdná prodejna právě míří: sledujte www.regionalnipotravina.cz

Zdroj: Regionální potravina