Lídr na českém trhu koberců, značka koberce BRENO, zná přání svých zákazníků, a proto vyšla na trh s novou produktovou řadou s názvem MAISENSE. Kusové koberce Maisense jsou vyrobeny z kukuřičného vlákna s úpravou odolnou vůči skvrnám a špíně, která se v průběhu času nesmyje a neopotřebuje. Výrobky splňují vysoké nároky moderních domácností na snadnou údržbu, čištění, jemnou texturu, kvalitní provedení, ekologickou nenáročnost a krásné světlé barvy s dlouhou životností. Konečně už nemusíte propadat panice, když doma na koberci rozlijete kávu, děti udělají skvrny od jídla nebo pes proběhne se zablácenými tlapkami. Produkty z kukuřičného vlákna lze snadno čistit, což snižuje čas na údržbu až o 40 % ve srovnání s jinými koberci, a většinu běžných skvrn odstraníte pouze vodou nebo jemným čisticím prostředkem.

Zdroj: Asset Media

S koberci Maisense si už budete užívat jen krásného domova a klidného pocitu, že špína a drobné nehody Vám nezkazí náladu při nenadálém úklidu :)

Zdroj: Asset Media

Pokud i vás tyto výjimečné koberce zaujali, stačí jen navštívit některou z poboček prodejen Koberce BRENO, kde si tyto velice zajímavé a krásné koberce můžete dokonce i osahat a přesvědčit se na vlastní kůži, že jsme o jejich měkkosti a hebkosti opravdu nepřeháněli.

Zdroj: Asset Media

Hustota: 250.000/m2
Váha: 2.600g/m2
Materiál: 37% Bio PDO / 63% PTT DuPont Sorona
Výška vlasu: 13mm

Zdroj: Asset Media

Zdroj: Asset Media