• Nový mixér Bosch VitaPower Serie | 4 kombinuje vysokou kvalitu a snadné používání pro ty nejlepší domácí smoothie a další dobroty
  • Kvalitu mixéru prověřilo více než 10 000 smoothie v 100-hodinovém testu životnosti
  • VitaPower Serie | 4 navazuje na dlouholeté technické a výrobní zkušenosti značky Bosch a vyrábí se v Evropě

Smoothie jsou dnes oblíbenou součástí vyvážené a zdravé výživy. Nejen striktní zastánci zdravé stravy oceňují lahodné, výživné a hedvábně jemné nápoje se spoustou vitamínů a vlákniny. Jak si však připravit rychle a jednoduše perfektní smoothie doma?

Značka Bosch představuje několik nových modelů vysokorychlostních mixérů VitaPower Serie | 4, které se snadno ovládají a dokonale rozmixují nejen čerstvé ovoce a zeleninu, ale i zmrazené, kostky ledu nebo oříšky do dokonalých smoothie, koktejlů, pest, pomazánek či polévek. Navíc se vyrábějí v Evropě z vysoce kvalitních materiálů a zaručují tak dlouhou životnost. Čepele ProEdge z nerezové oceli pocházejí z německého města Solingen, které světově proslulo právě výrobou nožů. Zpevněné okraje čepelí zaručují dlouhotrvající odolnost. Silnostěnná skleněná mixovací nádoba má speciálně tvarované vnitřní stěny a podporuje tak perfektní 3D cirkulaci ingrediencí.

Zdroj: www.bosch-home.com

Otestováno na více než 10 000 sklenicích smoothie

Nové mixéry Bosch VitaPower Serie | 4 jsou vysoce odolné a jejich kvalitu prověřil 100-hodinový zátěžový test, při kterém připravily více než 10 000 sklenic smoothie. Výkonný motor si hravě poradí nejen s měkkým ovocem, ale i tvrdými plody, ledem nebo pesty s parmazánem a piniovými oříšky. Výsledkem jsou perfektně rozmixované nápoje i pokrmy s krémovou strukturou bez jakýchkoli kousků. Díky praktickému nalévacímu otvoru není nutné víko při servírování koktejlů zcela otevírat, nepřijdete tak ani o jedinou kapku. V láhvi ToGo si můžete smoothie jednoduše vzít s sebou kamkoli na výlet nebo jako svačinu do práce.

Zdroj: www.bosch-home.com

Lepší mixér jsem neměla! Pracovala jsem ve fitku, kde jsme dělali pro klienty smoothie, vyzkoušela jsem jich plno. Díky přísavkám je stabilní na lince, snadno se skládá i rozkládá a to do posledního dílku, takže nože jdou důkladně umýt jak v ruce, tak i v myčce a zbytky potravin v mixéru nezaschnou,“ pochválila zákaznice Tereza v rámci testování testuj.to, při němž získal model MMB6382M celkové průměrné hodnocení 4,9 z 5. „Zkoušeli jsme zmrzlinu - zmrzlé ovoce rozmixoval bez problému. Těsto na palačinky taky super, navíc jsme těsto lili z nádoby přímo na pánev. Odměrka přímo na nádobě je praktická vychytávka. Program na smoothie připraví drink za vás, rozmixuje, našlehá. Už se těším na léto, až vyzkoušíme Margaritu!

Bezpečí na prvním místě

Používání mixérů Bosch VitaPower Serie | 4 je velmi snadné a bezpečné. Praktické pěchovadlo umožňuje posunout přísady, jako jsou například zmrzlé nebo husté směsi. Také čištění je rychlé a pohodlné. Patentovaný držák čepele „EasyKlick“ umožňuje jednoduché vyjmutí čepele, jednotlivé díly lze mýt v myčce nádobí a spotřebič nabízí dokonce automatický čisticí program. Své smoothie si tak můžete vychutnat bez jakýchkoli obav ohledně následného čištění. Bosch VitaPower Serie | 4 má také nové bezpečnostní víko a spotřebič se nespustí, dokud není víko řádně uzavřené. Všechny plastové části, které přicházejí do kontaktu s potravinami, jsou bez obsahu BPA.

Zdroj: www.bosch-home.com

Evropská kvalita

Bosch VitaPower Serie | 4 jsou prvními mixéry z portfolia Bosch, které se vyrábí v Evropě. Jejich špičkový výkon je výsledkem dlouhodobých zkušeností evropské továrny Bosch, která vyrábí kuchyňské spotřebiče. Proces vývoje je u těchto modelů klíčový: od německého designu, přes vysoce kvalitní materiály, až po evropskou výrobu.

Poznámka: Specifikace a výbava produktu závisí na konkrétním modelu.

Více informací a kompletní nabídku najdete na: www.bosch-home.com/cz/novinky/vitapower-serie-4

Na krátké video se můžete podívat tady

Zdroj: Youtube

Melounové gazpacho

Zdroj: www.bosch-home.com

Doba přípravy: 20 min.
Objem přibližně 1 000 ml (čtyři sklenice)
Nutriční hodnoty (na jednu sklenici): 135 kcal 565 kJ; sacharidy 15 g; vláknina 2 g; tuky 8 g; bílkoviny 2 g

Suroviny:

350 g vodního melounu, bez slupky

½ červené papriky (celkem 125 g, čistá hmotnost 100 g)

200 g okurky

2 rajčata (každé 70 g)

¼ červené cibule

1 polévková lžíce vinného octa z červeného vína

Sůl, chilli vločky

1 polévkové lžíce hnědého cukru

200 g ledových kostek

2 polévkové lžíce olivového oleje

1. Pomocí čajové lžičky seškrábejte semínka z vodního melounu a dužinu nakrájejte na kousky. Papriku omyjte a rozkrojte na poloviny, odstraňte semínka a stonek a nakrájejte na velké kusy. Okurku omyjte a polovinu nakrájejte na čtyři silné proužky. Zbytek oloupejte a nakrájejte na velké kostky. Rajčata omyjte a nakrájejte na čtvrtky, odstraňte zbytky stonků. Cibuli oloupejte a nakrájejte na velké kusy. Do mixovací nádoby nalijte nejprve vinný ocet, potom přidejte meloun, zeleninu, sůl, chilli vločky, cukr a nakonec ledové kostky. Pevně uzavřete víko.

2. Mixér Bosch nastavte na nejvyšší výkon a mixujte suroviny přibližně 3 minuty do hladkého pyré.

3. Dochuťte, nalijte do sklenic, přidejte proužky okurek do sklenic jako míchátka, pokapejte olivovým olejem a podávejte.

Tropický vánek

Zdroj: www.bosch-home.com

Doba přípravy: 5 min.
Objem přibližně 1 000 ml (čtyři sklenice)

Nutriční hodnoty (na jednu sklenici): 320,5 kcal 1342,5 kJ; sacharidy 25,5 g; vláknina 5,5 g; tuky 21,7 g; bílkoviny 3,1 g

Suroviny:

1 ananas

6 stonků máty

2 čajové lžičky kurkumy

400 ml kokosového mléka

1. Ananas oloupejte, odstraňte stonek a nakrájejte na malé kostičky. Mátu nasekejte nahrubo. Do mixovací nádoby vložte nejprve ananas, potom mátu, kurkumu a nakonec kokosové mléko. Uzavřete víko.

2. Mixér nastavte na nejvyšší výkon a mixujte přibližně 3 minuty do hladkého pyré.

3. Rozlijte do čtyř sklenic, ozdobte lístkem máty a podávejte.