innogy Karta je velmi příjemný bonus pro všechny zákazníky innogy, kteří mají rádi lyžování. S innogy Kartou totiž lyžují levněji. Konkrétně ve všech třinácti partnerských lyžařských areálech innogy mají dvacetiprocentní slevu na jednodenní skipas pro dospělého a desetiprocentní slevu na rodinné skipasy. Tuhle možnost už využívá přes sedmdesát tisíc lyžařů, a jestli mezi nimi dosud nejste, teď je ta pravá chvíle se přidat! innogy Kartu dostanete zcela zdarma, stačí o ni jen požádat v zákaznických centrech nebo prostřednictvím benefitního programu innogy Premium. Případně můžete volat i call centrum innogy 840 11 33 55. 

Novinky v areálech

Budete pak mít ještě větší radost z překvapení, která se pro vás na našich horách chystají. Nové čtyřsedačkové lanovky už čekají ve Špindlerově Mlýně, ve SkiResortu Černá hora – Pec a také v Deštném v Orlických horách. Areály Bílá v Beskydech, Klínovec nebo Tanvaldský Špičák vylepšily vybavení pro výrobu technického sněhu, na Lipně a na Dolní Moravě zase rozšířili dětské parky a přidali i možnosti pro adrenalinovou zábavu. Najdete tu   skicrossovou dráhu, rozšířený snowpark i měřený slalom.

Cílem projektu innogy - energie českého lyžování je přivést k tomuto sportu další zájemce, byť podle jednoho průzkumu údajně lyžují na tři miliony Čechů,“ vysvětluje ředitel komunikace společnosti innogy Martin Chalupský a pokračuje: „Také máme zájem na tom, aby se na českých horách zvyšovala bezpečnost. Během třinácti let fungování projektu přibylo v našich partnerských areálech přes šestnáct kilometrů bezpečnostních sítí, téměř šest set padesát ochranných matrací, více než sedm set bezpečnostních tyčí a sedmdesát čtyři panoramatických map.“ 

Zdroj: Innogy

Do branek!

Propojení ČT sport na vrchol a innogy už funguje výborně 8 let. Právě finišujeme přípravy na nový ročník,“ dodává výkonný ředitele programu ČT sport Jiří Ponikelský. Doposud se této unikátní reality show zúčastnilo téměř šestnáct tisíc malých i velkých lyžařů. „Speciálně pro děti je to vždy úžasný zážitek, protože se jim věnují profesionální trenéři,“ přibližuje Ponikelský. „Atmosféra při každém závodě, a zvláště při paralelním slalomu, je doslova elektrizující. A výkony některých borců jsou téměř na úrovni profesionálních sjezdařů,“ hodnotí uznale Chalupský.

Úvodní závod S ČT sport na vrchol se uskuteční v sobotu 9. prosince v rámci SkiOpeningu Špindl. Jeho součástí budou také koncerty, autogramiády a spousta dalších překvapení včetně úchvatné večerní show přímo na svahu černé sjezdovky.

 Zdroj: Innogy