Když se spojí klasická a moderní hudba

METALLICA S&M TRIBUTE SHOW se symfonickým orchestrem je projekt, který vás upoutá a nadchne od první vteřiny. Taková hudební show nemá ve světě rozhodně konkurenci. Spojení moderní a klasické hudby vás nenechá chladnými.

Zdroj: ART Partner CZ s.r.o.

Zdroj: ART Partner CZ s.r.o.

Koncert S&M, legendární kapely Metallica, bude proveden skupinou Garage Dayz za doprovodu symfonického orchestru. Show za sebou zanechává jen nadšené posluchače. Z úst posluchačů můžete často slyšet slova jako magické, průlomové nebo dechberoucí.

Zdroj: ART Partner CZ s.r.o.

Zdroj: ART Partner CZ s.r.o.

Rocková show, která nemá obdoby

o, co předvádí na pódiu METALLICA S&M TRIBUTE SHOW se symfonickým orchestrem za neuvěřitelné představení, ve vás zanechá hluboký zážitek. Budete chtít vidět a slyšet více. Projekt není známý jen po Česku, ale kapela se symfonickým orchestrem sbírá popularitu po celém světě. Svědčí o tom koncertní turné po Francii, Německu i Rusku.

Zdroj: Youtube

Zdroj: ART Partner CZ s.r.o.

Vstupenky kupujte s předstihem

Česko se může těšit na koncerty nejen v Praze, ale i Plzni, Brně nebo Ostravě. Vstupenky na show se rychle vyprodávají. Svědčí o tom rychle vyprodané koncerty kapely v roce 2019 a 2020. Proto neváhejte ani vteřinu a zajistěte pro sebe a své blízké lístky na jedinečný koncert. Vstupenky zakoupíte na Ticketportalu nebo na Ticket-online.cz.

Ujistěte se, že vám koncert ve vašem městě neuteče:

12. února - PLZEŇ, TJ Lokomotiva Plzeň
13. února - PRAHA, Kongresové centrum PRAHA
14. února - HRADEC KRÁLOVÉ, Kongresové centrum ALDIS
15. února - BRNO, Zoner BOBYHALL
16. února - OSTRAVA, Multifunkční aula GONG
17. února - ZLÍN, DATART hala