25.11. Ostrava – Ostravar aréna

27.11. České Budějovice – Budvar aréna

4.12. Brno – Hala Vodova

10.12. Liberec – Home Credit Aréna

11.12. Pardubice – Enteria arena

Michal David se opět představí se svou kapelou KVATRO, která ho doprovázela na úspěšných Open Air Tour v roce 2018 - 2020.

Zdroj: Michal David

Diváci se mohou těšit na největší hity Michala Davida a nebudou ochuzeni ani o vánoční písně. Playlist bude pestrý. Některé písně budou vybrány přímo na přání fanoušků. Letošní předvánoční čas bude opravdu nezapomenutelný.

Jsem moc vděčný, že se koncerty zase můžou pořádat. Prozatím bez omezení a věřím, že to takto i zůstane. Moji fanoušci už mi opravdu chybí a já se těším, až zase budu stát na pódiu a společně si to užijeme. Playlist bude opravdu bohatý a rozhodl jsem se, že před koncerty udělám veřejnou anketu, které písně by diváci chtěli slyšet nejvíce. Samozřejmě, že zvolené písně budou tvořit jen část playlistu, ale i tak si myslím, že to bude super ! Předvánoční doba je většinou pro všechny hektická a já věřím, že těmito koncerty se nám aspoň nachvíli podaří naladit na klidnější vlnu. Ale aby mě moji fanoušci nebrali za slovo, koncerty určitě poklidné nebudou. Jak je to u mne zvykem  - pojedeme Non-Stop mejdan.

Zdroj: Michal David

Jako hosté vystoupí skupina VERONA, předskokan bude popová hudební skupina YesBrothers a před koncertem diváky naladí DJ Andrea Pomeje.

Navíc každý návštěvník koncertu ZDARMA obdrží CD Michala Davida při vstupu na koncert.

Pro ty největší fandy budou vždy připraveny v omezeném počtu populární VIP vstupenky – Meet & Greet – které majitelům zajistí osobní setkání s Michalem Davidem po koncertě.

VIP vstupenka MEET & GREET bude obsahovat – vstup na koncert, raut po skončení koncertu a především osobní setkání s Michalem Davidem včetně možnosti focení a podpisu.

Předprodej vstupenek probíhá v síti Ticketportal a Ticketmaster a na webových stránkách Michala Davida: https://www.michaldavid.cz/terminy-akci/.