Milovníci mořských plodů i ti, kdo si na ně troufnou poprvé, si na webu praguemusselweek.cz mohou už nyní vygenerovat voucher na 1+1 porci slávkových delikates zdarma a uplatnit jej v zapojených restauracích.

Raději byste si slávky připravili sami doma? Možná vás to překvapí, ale je to mimořádně snadné. Navíc se můžete na webu Prague mussel weeku inspirovat recepty od mistrů kuchařů. Mušle si nejlépe připravíte ve speciální hrnci, ve kterém je nejen uvaříte, ale rovnou můžete i servírovat. O jeden takový právě teď soutěžíme, stačí odpovědět na soutěžní otázku níže.
Zdroj: VLM

Slávky patří mezi…

A) mlže

B) plže

C) korýše

 

Odpovědi zasílejte od 18. září do 20. září na e-mailovou adresu soutez@denik.cz

Vyhrává 10., 20., 30., 40., 50., 60., 70., 80., 90., 100.správná odpověď.