Nejkrásnější svátky v roce se kvapem blíží a pro všechny rodiče začíná období přemýšlení a vybírání nejvhodnějších překvapení pro děti pod stromeček. V našich WIKY obchodech i na e-shopu wikyhracky.cz jistě objevíte spoustu inspirace, kterou ocení i ti nejnáročnější rodičové a potěší tak své potomky kvalitními hračkami. Navíc díky internetovému obchodu wikyhracky.cz objednáte vše v klidu a bez front.

Wiky inspirace pro Vás

Trefit se do gusta malých nezbedů a princezen je občas nad síly dospělého člověka. Nevěřili byste, že i děti mají v hračkách své trendy. Jednou je to hrdina nebo hrdinka z oblíbené pohádky, podruhé nová hračka, kterou si přinesl spolužák do školy či školky. Trendy se u dětí navíc každou chvíli mění.

Na wikyhracky.cz naleznete nespočet tipů na dárky, které vykouzlí dětem úsměv na tváři. Stavebnice, panenky, autíčka a skládačky jsou na jednotlivých stránkách rozděleny systematicky podle věku a pohlaví dítěte, takže se nemusíte zdržovat prohlídkou věcí, které pro vás nejsou aktuální.

Objednávky online jsou snadné, bezpečné a komfortní. Veškeré hračky vybíráte z pohodlí domova, nemusíte řešit fronty a variantu doručení balíčku si zvolíte dle vlastních preferencí. Zaručeně Vás překvapí široký výběr zboží, které je samozřejmě skladem. Hračky pro kluky a holky za příznivé ceny ocení každý rodič stejně jako dopravu zdarma nad 700 Kč.

Wiky jako již tradičně každý rok přináší vánoční inspiraci až k Vám domů.
Prolistujte si náš nový Vánoční katalog WIKY  a určitě pozvěte k prohlížení i děti, které Vám jistě rády pomohou s výběrem.

Jak s Wiky ušetřit?

Značkové hračky, školní potřeby, karnevalové masky, papírenské zboží či sportovní potřeby pro děti jsou zárukou kvality. Není divu. Společnost Wiky vznikla před 29 lety, a proto má v tomto oboru nebývalé zkušenosti. Nejlepší na tom je, že má pro své věrné zákazníky připravený věrnostní program, který umožňuje nakoupit produkty za velmi zvýhodněné ceny. Pakliže byste chtěli na vánočních dárcích pro nejmenší uspořit nemalý obnos, a přitom na svých dětech nešetřit, informujte se o výhodách na webu Wiky anebo přímo v kamenných prodejnách.

Pokud byste potřebovali více inspirace, navštivte naše webové stránky nebo si zajděte přímo do kamenných prodejen

kde vám ochotné prodavačky poradí a provedou královstvím zábavy. Větší děti si dokážou vybrat dárky samy, ale varujeme vás! Jakmile uvidí ohromné množství hraček, budou je chtít prostě všechny!