Nejkrásnější svátky v roce se pomalu ale jistě blíží a většina rodičů tak začíná přemýšlet, co pro své děti pod stromeček. V našich obchodech i na e-shopu wikyhracky.cz najdete vše potřebné, pro splnění dětských přání a snů. Vybírejte bez starostí mezi našimi kvalitními hračkami. Navíc díky internetovému obchodu wikyhracky.cz objednáte hračky i školní potřeby z pohodlí domova.

Skvělá možnost inspirace

Trefit se do gusta malých nezbedů a princezen je občas nad síly dospělého člověka. Nevěřili byste, že i děti mají v hračkách své trendy. Jejich největší favority se někdy můžete od dětí dozvědět jednoduše, třeba při společném psaní dopisu Ježíškovi. Pokud to ovšem nesmí být tajemství.

Na wikyhracky.cz naleznete více než 3000 tipů na dárky, které vykouzlí úsměv na tváři nejen dětem. Stavebnice, panenky, autíčka a skládačky jsou na jednotlivých stránkách rozděleny systematicky podle věku a pohlaví dítěte, takže se nemusíte zdržovat prohlídkou věcí, které pro vás nejsou aktuální.

Objednávky online jsou bezpečné a komfortní, protože nemusíte přímo na prodejnu, a navíc Vás překvapí pestrý sortiment, který je samozřejmě skladem. Hračky pro kluky a holky za příznivé ceny ocení každý rodič, stejně jako dopravu zdarma nad 700 Kč.

Nezapomeňte také pravidelně kontrolovat facebookové stránky facebook.com/hrackypapirWIKY, kde na Vás čekají zajímavé akce a soutěže.

Wiky jako již tradičně každý rok přináší vánoční inspiraci až k Vám domů.
Prolistujte si náš nový Vánoční katalog WIKY  a určitě pozvěte k prohlížení i děti, které Vám jistě rády pomohou s výběrem.

Objevte výhody věrnostního Wiky klubu

Kdo by nechtěl udělat radost svým nejmenším a ještě při tom ušetřit? Společnost Wiky jako léty prověřený prodejce a výrobce hraček a papírenského materiálu Vám nabízí širokou škálu hraček, školních potřeb, karnevalových masek, dekoračních předmětů či sportovních potřeb pro děti. To vše můžete díky snadné registraci ve Wklubu nakupovat výhodněji a navíc sbírat věrnostní body.

O dalších výhodách věrnostního Wiky klubu se jednoduše informujte na webu Wikyhracky.cz anebo přímo v kamenných prodejnách.

Pro více informací a Vánoční inspirace stačí jednoduše navštívit webové stránky nebo si zajděte přímo do kamenných prodejen

kde vám ochotné prodavačky poradí a provedou královstvím zábavy. Větší děti si své favority dokážou vybrat jistě samy, ale ze zkušeností víme, že jakmile uvidí to ohromné množství hraček, budou je chtít prostě všechny!