Veletrh For Arch se koná od 20. do 24. září v pražských Letňanech a srdečně vás na něj zve společnost ALUKOV. „Přijďte si prohlédnout zastřešení terasy CORSO i zastřešení bazénů a vířivých van na expozici ALUKOVu, která se nachází v hale 2, stánku 06. Kromě široké nabídky zastřešení pro vás máme nachystaný i bohatý doprovodný program se známými herci a zpěváky z divadla KALICH i s olympijským vítězem Alešem Valentou," zve návštěvníky Mgr. Zdeněk Kohák M.B.A., marketingový ředitel společnosti ALUKOV a.s.

Zdroj: Alukov

Na veletrhu nebude chybět ani zastřešení terasy CORSO a zastřešení bazénů, autor: Alukov

Novinky v zastřešování

ALUKOV představí na veletrhu kromě oblíbených produktů také své letošní novinky. Jednou z nich je i nejnižší zastřešení bazénu od ALUKOVu nazvané TERRA, které téměř kopíruje povrch terénu. V uzavřené poloze umožňuje ničím nerušený výhled do zahrady a okolí bazénu. V otevřené poloze je to decentní, na prostor nenáročné zastřešení, které je v moderní architektuře nejvíce žádané. Jednokolejnicový systém zastřešení TERRA zaručuje bezbariérový přístup ze třech stran bazénu, je snadný na údržbu a nenáročný na místo.

Zastřešení TERRA ocení všichni, kdo chtějí s lehkou nadsázkou „neviditelné" zastřešení s viditelnými benefity, jako je ochrana vody před nečistotami, regulace teploty vody a zamezení nechtěnému pádu do bazénu.

Další novinkou je model zastřešení terasy CORSO ULTIMA s rovnými prosklenými plochami, které umožňují čistý a ničím nerušený výhled do zahrady. Prosklené výplně zbavené nadbytečných sloupků umocňují prostorný dojem a zároveň splňují požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků. Zastřešení je vybaveno pohodlným ovládáním a je možné dokoupit řadu užitečných doplňků, jako například moskytiéru, stínění ve střeše i bocích nebo vlastní vchod pro domácí mazlíčky.

Zdroj: Alukov

Zkušení obchodníci vám rádi pomohou s výběrem vhodného zastřešení, autor: Alukov

Ocenění odborné i laické veřejnosti

ALUKOV, jak je již u této společnosti zvykem, udává nové trendy v zastřešování a moderní architektuře, což potvrzuje i zisk ZNÁMKY KVALITY pro zastřešení CORSO v kategorii VÝROBEK – TECHNOLOGIE pro stavitelství a architekturu v rámci soutěže STAVBA ROKU 2016. Vyhlašovatelem soutěže je Nadace pro rozvoj architektury a stavitelství. „Je to skvělá zpráva pro naše zákazníky i směrem do naší společnosti. Zákazníci mají jistotu, že jejich volba je správná a pro nás je ocenění ZNÁMKOU KVALITY potvrzením, že to co děláme, děláme dobře, ale současně i závazkem do budoucna. Všechny nás těší, že zastřešení CORSO obstálo ve výběru poroty" říká Mgr. Zdeněk Kohák, marketingový ředitel společnosti ALUKOV a.s. Kladně hodnotí zastřešení i spokojení zákazníci, jejichž videorecenze si můžete prohlédnout na stránkách ALUKOVu.

Kromě For Archu si můžete zastřešení prohlédnout na veletrhu Stavotech v Olomouci, který se koná 3. – 5. 11. 2016 nebo celoročně v showroomech ALUKOVu v Praze v Karlíně nebo v Orli u Chrudimi.

ALUKOV vyrábí zastřešení vždy na míru a zajišťuje celý dodavatelský cyklus, od zaměření, přes instalaci a servis jedinou společností. Zastřešení od ALUKOVu totiž již více než 20 let dotvářejí domov.