S DHL máte celý svět na dosah

Svět obchodování se mění. Stále více zákazníků nakupuje online a mění se i jejich potřeby a preference. Nestačí jim pouze široký výběr produktů, své zboží chtějí co nejdříve. Splňte sny a očekávání Vašich zákazníků, dodejte jim jejich vytoužené produkty rychle. Zejména pro novou generaci, nejsilnější skupinu v dnešním světě online nakupování, je možnost výběru druhu dopravy rozhodující i pro výběr konkrétního e-shopu. Využijte příležitost zvýšit Vaše prodeje a oslovte nové zákazníky.

Nabídněte expresní přepravu s DHL Express zákazníkům i Vy

 Nabídněte Vašim klientům prémiový zážitek z celého nákupu. Rychlá, spolehlivá a flexibilní mezinárodní přeprava je to, co Vám usnadní expanzi na zahraniční trhy. Vstupte na globální trh nejjednodušší a nejlevnější formou - online prodejem do zahraničí. DHL Express doručí Vaše zboží po celém světě. Garance kvality a kompletní servis mezinárodní expresní přepravy jsou samozřejmostí.

Zdroj: Asset Media

 Zákazníci si rádi připlatí, aby své zboží dostali co nejdříve. Nabídněte Vašim zákazníkům expresní přepravu a nechte je, ať si sami zvolí, zda je pro ně důležitější rychlost přepravy nebo cena. Navíc je dokázáno, že zákazníci požadující prémiovou expresní přepravu nakoupí více zboží najednou a jejich průměrný nákupní koš má až o 70 % vyšší hodnotu než v případě ekonomické přepravy. Také se podstatně častěji vracejí. S expresní přepravou zvýšíte Vaše prodeje a získáte nové věrné zákazníky. Na cestě k mezinárodní expanzi je DHL Express tím pravým spolehlivým partnerem.

Zdroj: Asset Media 

A co když bude chtít zákazník změnit místo a čas doručení? Tyto potřeby uspokojí globální služba On Demand Delivery (ODD) pro správu doručení zásilky. Je to velmi jednoduché.  Klienti obdrží informativní SMS či e-mail s Vaším logem a odkazem do aplikace ODD. Sami tedy mohou kontrolovat svou zásilku a zvolit, kdy a kam ji chtějí doručit přesně podle svých potřeb. Zásilku si lze také vyzvednout na jedné z partnerských recepcí DHL Express, kterých je celosvětově více než 50 000.

Poznejte svět DHL Express

 Sami dobře víte, že nákup na Vašem e-shopu nekončí výběrem zboží, ale právě doručení zásilky tvoří velkou část celkového zážitku z nákupu online. Dopravce je ten, kdo přichází do přímého kontaktu s Vaším zákazníkem a významně tak ovlivňuje spokojenost koncových zákazníků a jejich zákaznickou zkušenost. Přenechte s důvěrou tuto interakci DHL Express.  S DHL Express neopustí Vaše zboží globální síť DHL, a Vy si tak můžete být jisti, že klientovi doručí jeho balíček profesionální a vždy upravený kurýr DHL Express, v jasně rozpoznatelné uniformě, navíc s příjemným vystupováním.

 Na zahraničních trzích jsou navíc zákazníci náročnější na celkový zážitek z nákupu. Vyžadují nejen široký výběr produktů, ale také rychlé a spolehlivé doručení. S DHL Express víte nejen Vy, ale i Váš zákazník, kde přesně se zásilka nachází a za jak dlouho bude doručena. Chtějí také kompletní informace již při nákupu. DHL Express Vám pomůže s veškerými celními záležitostmi, a Vy tak můžete i na mezinárodním trhu prodávat za jasné konečné ceny. Chráníte tak své zákazníky před nepříjemným překvapením v podobě doplácení cel a daní. 

Zdroj: Youtube

Sledujte nás na facebooku nebo instagramu.