Naučné tabulky na toaletách, v nemocnicích nebo mateřských školkách o správné technice mytí rukou vyvolávají u většiny lidí úsměv na tváři. Méně úsměvnou se tato informace ovšem stává po zjištění, že nejčastější příčinou nákazy bakteriální či virovou infekcí jsou právě vlastní ruce. Kontaktu s kontaminovanou plochou v koloběhu všedního dne zabránit nelze. Lze však plochy účinně dezinfikovat a zaměřit se vždy po příchodu domů či do kanceláře na řádnou dezinfekci rukou vhodnými prostředky.

Zdroj: Youtube

Nejefektivnější řešení bývají často ta nejjednodušší. Unikátní hygienický systém WIPEPOD přináší smart a účinný způsob dezinfekce jak ploch, tak lidské pokožky. Systém obsahuje vlhčené dezinfekční utěrky bez obsahu alkoholových směsí. Za 99,9999% dezinfekční účinností stojí biocidní látky, které jsou daleko efektivnější než klasické alkoholové dezinfekce. Složení dezinfekčních utěrek WIPEPOD je tak šetrnější k lidské pokožce a navíc negeneruje nepříjemný alkoholový zápach. Své uplatnění hygienický systém WIPEPOD nalezl nejen v nemocnicích, potravinářských výrobnách ale také v mateřských školkách, školách, fitness centrech a kancelářích.

I po dlouhých letech strávených v oblasti zdravotnictví mne příjemně překvapilo, jak jednoduše, avšak profesionálně, může být řešena dezinfekce ploch. Velice rád vidím, že existuje inovativní řešení, které zajistí dezinfekci ploch i pokožky a navíc s výbornými výsledky v testování účinnosti.“ MuDr. Richard Polzer, Přerov

Systém WIPEPOD nahradí proces mytí rukou během 12-15 sekund, garantuje 99,9999% účinnost proti virům a bakteriím.

Hygienický systém WIPEPOD původem z Velké Británie prošel náročným procesem registrace Ministerstva zdravotnictví České republiky a zaručuje tak splnění přísných požadavků na složení. Základní balení obsahuje až 1250 vlhčených utěrek v kompaktním dávkovači, které díky 3 ochranným zónám nevysychají. Součástí balení je také nástěnný držák umožňující snadné připevnění systému přesně na místo potřeby.

WIPEPOD přináší revoluci v jednoduchosti každodenního boje proti virům a bakteriím. Nejslabším článkem nadále zůstává člověk samotný. Je pro nás osobní hygiena rukou a ploch, kterých se denně dotýkáme skutečně tak náročným procesem?

www.wipepod.cz

Zdroj: Asset Media