Laciné, dvakrát placené?

Zaměřujete se při výběru nové vířivky především na její cenu? To se ale nenechte mýlit. Ne nadarmo připomínáme známé přísloví, kdy levnější cena nemusí znamenat tu největší výhru. V případě vířivek se jedná především o spotřebu energií. Vy si můžete zakoupit cenově výhodnou vířivku, ale neustálým ohříváním vody a elektrické spotřebě pro její provoz se můžete dostat i na několikanásobek pořizovací ceny

Zdroj: Centrum bydlení a designu Kaštanová v Brně

Vířivky Villeroy & Boch, které na český trh dodává společnost EuroWellness, se ale vyznačují titulem nejúspornější vířivky. Díky důmyslnému řešení totiž tyto vířivky udržují teplo tam, kde má být - u vás, ve vířivé vodě. Princip pramení z redukce potrubí - a to až o 90 %, které se ve vířivce ukrývají. Snížení vodivého prostoru, který by mohl ochlazovat vodu, je ale navíc podpořeno celoplošnou izolací vířivky. Sami se můžete podívat na rozdíl v měření infračerveného mapování - u vybraných modelů se tak můžete dostat u měsíční spotřeby energií na pouhých 271 Kč.

Zdroj: Centrum bydlení a designu Kaštanová v Brně

Dokonalá masáž pomocí výměnných panelů.

Na tenise jste si namohli pravé rameno? Nebo vás trápí bolesti beder ze sezení v kanceláři? Stačí si jen vybrat konkrétní panel, který nabídne masáž požadované části těla, ve vířivce jej snadno vyměnit a hned si užíváte dokonalou masáž v prostředí svého domova. Výměnné panely JETPAKS jsou unikátem vířivek Villeroy & Boch. 17 různých typů disponuje variací typů trysek a masírování - proto si doslova můžete užít každý den jinou masáž.

Zdroj: Centrum bydlení a designu Kaštanová v Brně

Zázračná hydroterapie i u vás v koupelně či na zahradě.

Právě zmiňované výměnné panely vířivky, nabízející masážní terapii, jsou postaveny na blahodárném účinku hydroterapie. Jedná se o rehabilitační a léčivou metodu, která využívá cíleného proudu vody v kombinaci s působením tepla a díky tomu poskytuje uvolňující masáž. Hydroterapie je skvělá pro dlouhodobou rekonvalescenci a to například při onemocnění kloubů, poruchách spánku nebo při zmírnění stresu. Zkrátka takový váš malý ráj na zemi.

A ten ráj si můžete vytvořit opravdu kdekoli. Ať už v interiéru koupelny nebo jiného wellness řešení, tak i třeba na zahradě, terase nebo v prostředí zimní zahrady. V zimě, kdy se kolem vás vznášejí oblaka páry a vy si užíváte tepla vířivky, oceníte takový relax dvojnásob! Vířivku vám EuroWellness dodá i s ergonomickým a lehce ovladatelným krytem a samozřejmě zajistí i kompletní realizaci.

Zdroj: Youtube

Přijďte i vy vyzkoušet blahodárné účinky hydroterapie do Centra bydlení a designu Kaštanová v Brně. A nezapomeňte - plavky s sebou!