Vytvořte skupinku a vydejte se po setmění na lesní stezku vyznačenou světélky. Setkejte se tváří v tvář s největšími hvězdami kultovních hororových filmů. Dokážete přežít? Pokud jste se zúčastnili této akce v loňském roce, čeká vás spousta novinek.

JAK AKCE PROBÍHÁ?
Akce se můžete zúčastnit ve skupince o velikosti 2–7 osob. Skupinky vstupují na trasu vyznačenou světélky v několikaminutových intervalech, aby se vzájemně nepotkávali. Každá skupinka má tedy svůj unikátní čas startu. Projít trasu vám bude trvat přibližně 30 minut. A co bude vaším úkolem? Je to jednouché – přežít. Na startu obdržíte několik životů a budete se snažit alespoň jeden uchránit až do cíle. Na trase se setkáte s živými hororovými postavami, které se ze všech sil vynasnaží vás o vaše životy připravit. Cestou získáte nápovědy, které vám poradí, co na kterou postavu platí.

Zdroj: Noční bojovka s.r.o.

JAK SE ZAREGISTROVAT?
Na stránce www.nocnibojovka.cz/rezervace naleznete otevřený rezervační systém, ve kterém si vyberete svůj čas startu, zakoupíte vstupenku a obdržíte veškeré pokyny k účasti. Na tomto webu se také můžete dočíst veškeré podrobnosti o akcích Noční bojovky.

JAK MOC SE BÁT?
Jedná se o hru. Žádné opravdové nebezpečí od postav na trase účastníkům nehrozí. Nechtějí vám fyzicky ublížit, pouze vás k smrti vyděsit. I přesto však není na trasu doporučený vstup dětem mladším 12 let. Bude povolen pouze v doprovodu dospělé osoby. Vzhledem k tomu, že účastníci si často ve tmě na lesních stezkách ublíží sami, vstup na trasu je na vlastní nebezpeční. S tímto pravidlem každý účastník na startu vyjádří souhlas.

Noční bojovka se těší na váš vřískot!