Ukažme dětem, že pohyb je bezva zábava
Babylon nabídne nejen dětem další možnost aktivní hry, které není v dnešní době nikdy dost. Děti se čím dál více věnují virtuální zábavě, chybí jim pohyb i osobní kontakt s kamarády a často i rodiči. Funpark zve děti do hravého světa, kde si procvičí a rozvinou pohybové dovednosti, koordinaci, mrštnost, ale i představivost a tvořivost pomocí mnoha atrakcí, které jim nový zábavní park nabízí. Funpark Babylon chce dětem ukázat zdravější alternativu virtuálního světa.

Zdroj: CENTRUM BABYLON, a.s.

Zdroj: CENTRUM BABYLON, a.s.

Funpark pro malé i velké
Svůj oblíbený hrací prvek si tu najde každý - od batolete po teenagera. Funpark je vybaven měkkými herními atrakcemi pro ty nejmenší návštěvníky, skluzavkami, prolézačkami, trampolínami pro ty větší a i náctiletí se tu nudit nebudou. Mohou zkusit zdolat všechny překážky v ninja aréně, překonat lanovou stezku nebo si zahrát fotbal či basket na uzavřeném sportovním hřišti. A to samozřejmě není zdaleka vše. Všechny děti bez rozdílu věku si mohou vyzkoušet mnoho dalších, i interaktivních, prvků a atrakcí.

Zdroj: CENTRUM BABYLON, a.s.

Zdroj: CENTRUM BABYLON, a.s.

Udělejte si čas na rodinu
Čas strávený se svými nejbližšími je nenahraditelný. Udělejte si chvíli pro své ratolesti a vezměte třeba i jejich kamarády. Odmění Vás radostí v očích a smíchem. I Vy můžete hodit starosti za hlavu. Bavte se společně s dětmi nebo si odpočiňte u dobré kávy v Banana Café. Tak neváhejte a vykouzlete dětem radost na tváři - vezměte je do Funparku Babylon! Vstupenky s 10% slevou můžete koupit zde.

Odměňte malé i větší rošťáky super zábavnou oslavou
Pokud nevíte, kde uspořádat dětem narozeninovou oslavu, na kterou jen tak nezapomenou, rozhodně využijte Funparku Babylon. Postaráme se o výzdobu, občerstvení, dort, malou pozornost pro oslavence, … ale především o skvělou aktivní zábavu! Slavit pak můžete v jedné ze šesti party místností a vybrat si lze z několika narozeninových balíčků.

Neomezené možnosti zábavy a odpočinku pro celou rodinu
Ubytujte se ve čtyřhvězdičkovém WELLNESS HOTELU BABYLON, jenž je součástí unikátního CENTRA BABYLON a získáte opravdovou nálož skvělé zábavy. Rezervujte si pobyt s balíčkem Zábavy, který nově obsahuje neomezené vstupy do Aquaparku, Lunaparku, iQLANDIE, iQPARKU, zrcadlového Labyrintu, ZOO Liberec a do nového Funparku.

www.funpark.cz

Zdroj: CENTRUM BABYLON, a.s.