Během roku 2020 změnilo svého dodavatele celkem 647 406 zákazníků. V případě plynu se jedná o 201 325 zákazníků a u elektřiny o 446 081. Změna dodavatele s cílem zlepšit si podmínky odebírání energie je tedy velmi běžná a zákaznici díky tomu přináší do svých rodinných rozpočtů i značné úspory.

Odebírat energie od MND je sázka na jistotu

Z pohledu přírůstků zákazníků je mezi novými dodavateli energií MND již čtvrtým rokem za sebou nejpreferovanějším dodavatelem. Za rok 2020 přibylo MND na plynu a elektřině celkem 18 998 nových zákazníků na celkových 162 400 zákazníků. Je zřejmé, že koncept dlouhodobě výhodných cen, jednoduchosti a férových podmínek je úspěšný a zákazníci na něj pozitivně reagují. MND je sázka na jistotu správné volby.

„Jako těžaři nabízíme zákazníkům Plyn z první ruky za dlouhodobě výhodné ceny. Výhodnost naší nabídky pečlivě zákazníkům hlídáme. Důkazem toho je snížení základního ceníku Plyn z první ruky, platné od 1. 1. 2021, kterým jsme na změnu cen reagovali mezi novými dodavateli jako jeden z prvních. Co se týká cen elektřiny, jsme rádi, že našim zákazníkům můžeme s ohledem na vývoj burzovních cen nabídnout výhodnější ceník Proud Ceník 2022, který navíc poskytuje jistotu neměnných cen po delší období. Věříme, že právě fakt, že ceny upravujeme průběžně tak, aby byly výhodné nejen v momentu, kdy se zákazníci pro MND rozhodnou, ale skutečně dlouhodobě, naši zákazníci vítají,“ uvádí Jan Sýkora, ředitel marketingu MND, a. s.

Vhodnou volbou dobrého dodavatele si můžete zajistit úspory ve vašem rodinném rozpočtu, ale také jistotu poctivého přístupu a kvalitní zákaznické péče. Změna je jednoduchá a zařídit ji můžete pohodlně třeba na naší bezplatné zákaznické lince 800 400 500.

MND nabízejí dlouhodobě výhodné dodávky energií a stabilitu férového jednání. Při rozhodování zákazníka o změně dodavatele energií jsou tak Moravské naftové doly sázkou na jistotu.

Získejte za sjednání on-line až 1 000 Kč slevu navíc.
Vše vyřídíte z pohodlí domova - zde.