Panský mlýn nabízí velmi příjemné posezení v místě, kde se město stává vesnicí a vesnice už rovnou přechází v pole. V malebné budově mlýna z konce 15. století se nachází restaurace s výbornou kuchyní, kde se vaří poctivá jídla z vybraných surovin od místních chovatelů a pěstitelů, kteří dodávají to nejlepší ze svých farem. Zkrátka nepřijdou ani milovníci ryb, přímo v areálu je totiž pstruhová sádka, takže čerstvost a kvalita ryb, které jsou hostům servírovány, je zaručena. Jídelní lístek se mění v závislosti na ročním období. V současnosti se mohou hosté těšit na vůně podzimu –  tedy na jídla s hříbky, dýněmi, na zvěřinu, hutné polévky a mnoho dalších sezónních pokrmů zdejších kuchařů. V Panském mlýně je o každého hosta příkladně pečováno, ať už si přijde v klidu vychutnat oběd, zajistí si zde rodinnou oslavu, promoce či firemní setkání.

Zdroj: Panský mlýn.A čím zapít dobré jídlo? Z čepovaných piv, která ve zdejším minipivovaru vaří, jsou v nabídce deseti i dvanáctistupňová, jantarový Kodiak 15° a další, nechybí pestrý výběr z francouzských, italských a českých vinic a na dobré trávení pálenka z domácího rodinného lihovaru Žufánek. Tak dobrou chuť na zdraví!

https://www.panskymlynopava.cz/