Známá prostějovská Restaurace U Tří bříz má u veřejnosti velmi dobré jméno. Do povědomí se dostala nejen díky chutnému podávanému jídlu, ale i jako místo, kde se pořádají různé rodinné a firemní akce. Interiér s kapacitou více než sto míst byl zmodernizován a rozšířen.

Zdroj: FARMAK - GASTRO s.r.o.

"Vnitřní prostory dostaly novou podobu. Plocha restaurace se dá funkčně rozdělit, salonek pojme až čtyřicet lidí," říká manažerka restaurace Tereza Dostálová Šromová. S nadsázkou by se dalo říct, že na nějaké akci tam už byl snad každý Prostějovan. Konají se zde svatby, oslavy, smuteční hostiny, školení, firemní večírky, besídky nebo různé srazy.

Zdroj: FARMAK - GASTRO s.r.o.

"Připravíme vše podle přání zákazníka. Zajišťujeme slavnostní tabule včetně květinové výzdoby i rauty se slanými a sladkými pokrmy naší studene kuchyně i specialitami vlastní výroby. U uspořádání svatebních hostin vyhovíme maximálně představám klientů, samozřejmě reagujeme i na aktuální trendy svateb laděných do určitých stylů a barevných tónů. Výhodou je možnost uspořádat svatební obřad v přilehlém parku," popisuje manažerka.

Zdroj: FARMAK - GASTRO s.r.o.

Restaurace dále poskytuje na objednání cateringové služby i mimo své prostory. Čerstvé suroviny, domácí jídlo, velké porce Restaurace U Tří bříz si zakládá na dobrém jídle z kvalitních produktů. Manažerka Tereza Dostálová Šromová vysvětluje, že vše je vyráběné z čerstvých surovin. "Jdeme cestou kvality, nepoužíváme polotovary ani náhražky. Tento poctivý přístup je pro nás zásadní.“ Restaurace nabízí polední meníčka, ale zajišťuje také firemní stravování na Prostějovsku, Olomoucku a Vyškovsku. Denně se tu připraví až dvanáct set jídel.

Zdroj: FARMAK - GASTRO s.r.o.

V létě si lidé mohou posedět na venkovní zahrádce s výhledem do parkové zeleně. "Kromě oblíbené české klasiky máme v nabídce i sladká a bezmasá jídla, které doplňují ryby a saláty. Restaurace také provozuje firemní kantýny s vlastní výrobou chlebíčků a baget. Poslední novinkou je možnost objednat si oběd přes službu foodora. Myslím, že k nám lidé chodí hlavně proto, že se tady rychle a dobře nají. Jsme vyhlášení velkými porcemi za relativně nízkou cenu, a to chceme zachovat,“ uzavírá Tereza Dostálová Šromová.