Ve 13. ročníku soutěže získal vítězství již po druhé. Kvíčerovská pekárna, která chléb vyrábí, může značku „Regionální potravina“, kterou přiděluje Ministerstvo zemědělství ČR, používat po dobu čtyř let.
Základem Polického chleba je žitný kvas, pšeničná a žitná mouka. Chléb se peče tradičním způsobem v parní peci. Vyznačuje se výraznou chlebovou vůní a typickou navinulou chutí po dobře vyzrálém žitném kvasu. Má zlatohnědou barvu s křupavou kůrkou a výrazně pomoučenou spodní stranu. Právě díky své jedinečné chuti je vyhledávaný místními obyvateli a žádaný zákazníky v celém Královehradeckém kraji.
Poctivá ruční výroba, původní receptura, láska k řemeslu a klasické pečení, dělají z Polického chleba pochoutku, která se vám nikdy nepřejí. Kvíčerovská pekárna, která původní Polický chléb vyrábí, je regionální rukodělná pekárna. Dbá na zachování tradiční ruční výroby chleba a pečiva.
Kromě Polického chleba vyrábí ještě další druhy chlebů, běžné a jemné pečivo, dorty a zákusky.