A to pomocí dezinfekčního spreje PROPHYGRIPPAL. Stačí s ním několikrát stříknout do prostoru a sprej se rozšíří po celé místnosti. Velmi rychle a aktivně likviduje viry ve vzduchu.

PROPHYGRIPPAL byl testován na Českém zdravotním ústavu. Svými účinky je vhodný také do zdravotnictví, kde je vyšší virová i bakteriální zátěž.  Vysokou účinnost zajišťuje kombinace ethanolu (alkohol) a kyseliny mravenčí. Kromě likvidace virů je účinný také na bakterie a kvasinky.

Na co všechno mohu sprej použít?

  1. Pro dezinfekci ovzduší v prostoru (byty, kanceláře, učebny, veřejné vnitřní prostory, interiéry aut, výtahy, ordinace, čekárny, restaurace, obchody, autobusy).
  2. Pro dezinfekci ploch (stoly v bytech, v restauracích, obchodech, lavice, kuchyňské linky, atd.),
  3. Pro dezinfekci předmětů (mobily, klíče, kliky, madla nákupních košíků, atd.)

Zdroj: AgroBio Opava

Navíc je vhodný pro postřik na textilie, tj. můžete jím dezinfikovat roušky, šátky z vnější strany. Po zaschnutí si můžete roušku opět nasadit na obličej.

Sprej můžete použít v domácnostech a také v potravinářském průmyslu, veřejných prostorách (učebny, kanceláře, nákupní centra, úřady, aj.), a také pro dezinfekci ve zdravotnictví.

Příjemně a svěže voní, neutralizuje i nepříjemné zápachy a tím trvale zlepšuje klima v uzavřených místnostech.  

Mějte Prophygrippal neustále při sobě v kabelce, autě, batohu, tj. používejte jej doma, na výletech, v práci, při nakupování, v autě, atd.

Zdroj: AgroBio Opava

Více informací najdete na agrobio.cz.

Biocidní přípravek. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku.