Nová optika byla slavnostně otevřena k příležitosti mezinárodního dne zraku. Pobočka v pražské Lazarské ulici nabízí k vyzkoušení přes 2 000 obrouček s cenami od 997 Kč, stejně jako v e-shopu. Pokud si v optice nevyberete, na Alensa.cz najdete 8 000 dioptrických a 9 000 slunečních brýlí on-line s možností vyzkoušení ve virtuálním zrcadle.

Objednejte se na měření zraku zdarma

Nová optika v srdci Prahy nabízí měření vašeho zraku těmi nejmodernějšími technologiemi v České republice. Pokud máte na stránkách Alensa.cz vytvořený uživatelský účet, vyšetření je pro vás zcela zdarma. Objednat se můžete on-line. V kalendáři zvolte datum a čas vyšetření. Prohlídka trvá třicet minut. Za výhodou cenu se můžete objednat i na měření nitroočního tlaku, reaplikaci kontaktních čoček a další.

Zdroj: ALENSA, s.r.o.

Nositelé kontaktních čoček mají z čeho vybírat

Přemýšlíte o kontaktních čočkách, ale nevíte, které zvolit? Rezervujte si vyšetření Aplikace kontaktních čoček. Optometrista vám pomůže vybrat nejvhodnější typ pro vaše oči a celodenní pohodlí. V rámci vyšetření vás naučí, jak čočky aplikovat, vyjmout z oka a následně o ně pečovat.

Brýle si můžete vybrat dopředu on-line z až 17 000 modelů

Chcete se na návštěvu připravit anebo máte optiku naopak daleko? Na Alensa.cz si vyberete z až 17 000 modelů dioptrických a slunečních brýlí, které si můžete vyzkoušet pomocí virtuálního zrcadla. Stačí mít zařízení vybavené webkamerou. U každých brýlí vidíte, zda jsou k dispozici na pobočce v Praze, což poznáte tak, že pod rozměry vybraných brýlí je věta „Skladem optika Praha – Lazarská“.

Až 2 000 modelů přímo v optice a cena od 997 korun za kompletní dioptrické brýle

Do optiky můžete vyrazit i jen tak a pokud máte aktuální předpis např. od lékaře, žádné předchozí objednání nepotřebujete. Přímo v optice si můžete vybrat z asi 2 000 obrouček. S jejich výběrem vám na pobočce pomůže tým zkušených profesionálů. Že si nevyberete se nemusíte bát, i v optice jsou čtyři stanoviště s virtuálním zrcadlem, které naskenuje váš obličej a nasadí vybrané brýle na snímaný obličej.

Zdroj: ALENSA, s.r.o.

A co cena? To je možná nejlepší. Kompletní brýle, včetně dioptrických skel pořídíte v Optice Alensa, ale i on-line na Alensa.cz už od 997 Kč. Aktuálně pak přímo v optice můžete využít akci 2+1 brýle zdarma.