Při pořízení nových vozů Škoda, Volkswagen, SEAT či Audi si můžete splátku nastavit libovolně již od pár tisíc měsíčně, užívat si maximální flexibilitu například i díky tomu, že máte možnost mimořádné splátky nebo jejího odkladu. Na konci zvoleného úvěrového období se svobodně rozhodnete, zda si auto ponecháte a jeho hodnotu doplatíte, nebo ho vyměníte za nové. Tohle už stojí za vaši pozornost? Nemyslíte? Podívejte se na www.beztiznyuver.cz a rovnou si naplánujte jaké vozidlo a za jakých podmínek by se vám líbilo.

Tři dobré důvody pro využití Beztížného úvěru

1. Zvolíte si vůz podle vašich potřeb
Pokud ještě nemáte jasnou představu, jaké auto byste si chtěli pořídit, ale víte, kolik jste ochotni měsíčně splácet, na stránkách www.beztiznyuver.cz orientačně zjistíte, na jaký typ auta můžete dosáhnout. Splátku na vybraný vůz si můžete nastavit tak, aby pro vás byla dostupná. Splátky zahrnují i komplexní pojištění vašeho nového vozu.

2. Když budete chtít, splátky si přizpůsobíte
S Beztížným úvěrem máte po šesti měsících řádného splácení možnost platby načas přerušit, a to i opakovaně. Jako ve všech podobných případech platí, že důležité je začít problém se splácením řešit včas a nečekat, až bude na situaci reagovat poskytovatel úvěru. A naopak máte-li k dispozici volné finanční prostředky, můžete se rozhodnout pro mimořádnou splátku a snížit tak budoucí výši plateb nebo zkrátit úvěrové období.

3. Na konci se rozhodnete, zda si chcete vůz ponechat, nebo ho vyměníte za nový
Na konci zvoleného úvěrového období nastane rozhodování, jak naložit s dosud nesplacenou hodnotou vozu, tzv. nerovnoměrnou splátkou. V praxi se jedná o částku, která zbývá doplatit z poskytnutého úvěru. Nastavením její výše je možné si upravit splátky dle vašich možností. V rámci financování ji lze splatit třemi způsoby. Poslední nerovnoměrnou splátku můžete jednorázově doplatit, nebo si dohodnete pokračování splátek a vůz si stejně jako v předchozím případě ponecháte, nebo vůz prodáte prodejci a utržené prostředky použijete například na akontaci nového automobilu.

S Beztížným úvěrem máte jistotu, že je o váš vůz 100% postaráno. Měsíční splátka zahrnuje i značkové pojištění zajišťující komplexní ochranu vašeho vozu. Nezanedbatelnou výhodou značkového financování automobilů od Volkswagen Financial Services jsou i další značkové benefity dle konkrétních akčních nabídek jednotlivých značek. Pro aktuální nabídky navštivte vwfs.cz .