Fasádní obklady Novabrik jsou vhodné také pro novostavbu

Správné zateplení a fasáda jsou klíčem ke komfortnímu bydlení. Jedná se o důležitou investici a v tomto ohledu je tedy velmi důležité dbát na co nejvyšší kvalitu použitých materiálů. Kdo by přece chtěl fasádu, která se za několik let musí opravovat či rekonstruovat? Podobné riziko je však velmi vysoké u materiálů s nižší kvalitou, které sice pořídíte levněji, ale v konečném důsledku se vám díky nutné údržbě a rekonstrukci několikanásobně prodraží.

Fasádní obklady Novabrik zůstávají v perfektním stavu

Pokud chcete tedy své náklady vynaložit chytře, jsou pro vás tou nejlepší volbou fasádní obklady Novabrik. Tyto probarvené betonové cihly jsou známé svou prvotřídní kvalitou, která zaručuje dlouholetou životnost bez nutnosti oprav či rekonstrukcí. Výrobek má garantovanou životnost neuvěřitelných 50 let!

Fasáda Novabrik promění i starší dům v reprezentativní sídlo

Řešení pro novostavby i starší domy

Fasádní obklady vám také ušetří spoustu peněz za vytápění interiéru díky svým mimořádným tepelně-izolačním vlastnostem. Cihly Novabrik Therm, které jsou ideální pro novostavby, nahrazují 4cm silnou izolaci minerální vatou. I díky tomu je tento systém vhodný při realizaci dřevostaveb a nízkoenergetických domů. Používá se také na zateplení bytových domů.

Pro starší stavby, jež se potýkají s nadbytečnou vlhkostí zdiva a plísněmi, se naopak hodí obklady Novabrik Regular. Jedině odvětrávaná fasáda, v níž může cirkulovat vzduch, umožňuje zdravé bydlení bez plísní.

Systém Novabrik zajišťuje aktivní odvětrání fasády

Snadná a rychlá montáž fasády

Velkou výhodou mají popisované fasádní obklady také v jednoduché montáži, kterou zvládne každý kutil. Speciálně tvarované cihly se skládají na sebe a jsou kotveny k vymezovacímu roštu. A to suchou cestou bez použití malty a lepidel! Výsledkem je předsazený plášť, jehož stavba umožňuje efektivní odvod dešťové vody. Zdivo je díky komínovému efektu neustále odvětráváno. Proto je systém Novabrik vhodný také pro realizaci odvětrávané podezdívky.

Krásný plášť pro váš dům

Je také velmi důležité zmínit, že s fasádou Novabrik nedocílíte pouze toho nejlepšího a trvalého zateplení, ale také zvýšíte estetickou hodnotu svého domu. Tento unikátní systém se vyrábí v jedenácti barevných variantách od bílé, přes pískovou, béžovou, šedou až po červenou či zelenou. Originální vzhled je zajištěn díky štípané povrchové úpravě, která připomíná kámen. Záleží už jen na vaší fantazii, jestli se rozhodnete pro kombinaci barev, nebo zůstanete u jednoho stylu.
Více informací na www.novabrik.cz