Léto je ideálním časem pro prozkoumání všeho, co naše nádherná země nabízí. Využijte letošní dovolenou a podívejte se na místa, která jste dosud neznali nebo o jejich kráse nevěděli.

Deník pro vás připravil sadu osmi regionálních průvodců Cesty městy, ve kterých najdete inspiraci na mnoho výletů pro aktivní zábavu i odpočinek. Předplaťte si Deník jen na dva týdny a celou sérii všech osmi dílů průvodce Cesty městy dostanete zdarma.

Navíc, v každém Deníku, po celé léto, najdete zábavný seriál – osm stran křížovek, kvízů, sudoku, čtení na pokračování a další zábavy pro prarodiče, rodiče, děti i vnoučata. Prožijte zábavné léto s Deníkem, u vody, na chatě nebo na výletech.

Zdroj: DENIK

Pošlete SMS na číslo 902 11 ve tvaru: CESTY JMENO PRIJMENI ULICE CISLO MESTO PSC a zajistěte si Deník na dva týdny s osmi díly průvodce Cesty městy za pouhých 171 Kč.

Krátkodobé předplatné i na www.mojepredplatne.cz nebo na telefonu 272 015 015.

Objednejte si Deník s přílohou Cesty městy a prozkoumejte pozoruhodná místa v Čechách i na Moravě.

Zdroj: DENIK

Objednací SMS jsou zpoplatněny podle tarifu vašeho mobilního operátora. Cena SMS služby včetně doručení výtisků do Vaší schránky je 171 Kč vč. DPH. Technicky zajišťuje ATS Praha. Infolinka 296 363 199, Po-Pá 8.00–17.00, www.platmobilem.cz.