Vedení zmíněné společnosti předalo šek na částku 60.000 Kč do rukou zástupkyně organizace SOS dětských vesniček. Finanční částka bude v průběhu roku rozdělena mezi dvanáct pěstounských rodin se sedmnácti dětmi na rekreační pobyt.

RC Europe se tím rozhodla zacílit svoji podporu na alternativní péči o děti, které nemohou vyrůstat ve své vlastní rodině. „Sídlíme ve Vyškově, proto jsme chtěli pomoci v našem regionu těm, kteří mají péči o děti velmi ztíženou nejen s ohledem na současnou nelehkou dobu. Všem pěstounským rodinám a dětem držíme palce a budeme se těšit na jejich fotky z pobytu,“ zmínila Miroslava Chmelař Malinová za společnost RC Europe.

Společnost RC Europe má bohaté zkušenosti s developmentem a výstavbou obchodních a kancelářských komplexů ve čtyřech zemích. Za 16 let na trhu se jí podařilo vybudovat více než 44 400 m2 retail parků, má za sebou přes stovku dokončených projektů. Z bohatého portfolia realizovaných staveb v ČR lze zmínit například výstavbu mnoha prodejen Penny Market, Tesco a další obchodní centra a kancelářské budovy. Kromě toho RC Europe také revitalizuje, staví a následně spravuje bytové domy. Právě portfolio bytových komplexů ve své správě hodlá v budoucnu nadále rozšiřovat.

https://rceurope.cz/ 

Zdroj: RC EUROPE/archiv