Ve svém útulném a novotou vonícím salonu podle svých slov preferuje a dodržuje známé motto, že každá žena může být krásná. „Jsem ráda, že vás všechny můžu přivítat zde, kde jsem si splnila jeden ze svých snů. Jsou to prostory vybudované vlastníma rukama a inspirované vlastními nápady,“ přivítala na dvě desítky hostů Vladislava.

Zdroj: Vladislava Krajníková, DiS.

Salon umožní rozšíření služeb vizážistiky a kosmetického poradenství také o kosmetická ošetření. „Ošetření na lehátku budou prováděna německou premium spa kosmetikou. V nabídce bude také jedinečná neinvazivní procedura V-carbon, kterou doposud mohly provádět pouze kliniky krásy a estetické chirurgie. Nyní je mohou nově provádět také vybrané salony krásy, kterých je v Česku a na Slovensku pouhých 75. PROFI VISAGE patří mezi ně,“ pochlubila se Vladislava Krajníková.

Zdroj: Vladislava Krajníková, DiS.

Salon klientům nabídne kosmetická ošetření tzv. "na lehátku", na která v současnosti přijímá nové klienty. Velkým pomocníkem při ošetření pleti bude PDT lampa, která zajišťuje vyšší účinnost celého ošetření, ale také léčebné světlo, které se využívá například při léčbě akné či kuperozy.

Zdroj: Vladislava Krajníková, DiS.

V Profi Visage návštěvníci mají možnost rovněž nehtové modeláže a manikúry včetně spa manikúry zahrnující peeling, masáž rukou a masku. V oblibě jistě bude denní a večerní líčení, vlasový styling. „Aktuálně spolupracuji s pražským kadeřníkem hvězd, Tomášem Arsovem, jehož tady dnes při slavnostním otevření mohu přivítat a který je kmotrem mého salonu. Vidět nás společně můžete v televizním pořadu "Tomáš Arsov v akci", v němž pomáháme ženám ke změně vizáže přirozenou cestou, nikoli za pomoci plastických operací. Jeho vlasové produkty a vitamíny bude také možné zakoupit v mém salonu,“ doplnila Vladislava.

Zdroj: Vladislava Krajníková, DiS.

Ta se na VIP klientelu cíleně nezaměřuje, protože jak říká, každá klientka je VIP a ráda proto pracuje s "obyčejnými" ženami, které její služby ocení. Přesto v minulosti líčila několik známých tváří jako je Eva DeCastelo, Lucie Smatanová, Inna Puhajková či Olga Lounová a dlouhodobě pečuje o Lenku Kocmanovou Taussigovou a spolupracuje s ní na projektu "Krása pomáhá dětem".

Vladislava Krajníková, DiS.
beauty&spa terapeut, svatební specialista
VIZÁŽISTKA - MISTRYNĚ ČR v make-upu
MEZINÁRODNÍ MISTRYNĚ make-upu
nositelka titulu PROFESIONÁL ROKU

tel.: 777 668 358
e-mail: info@profi-visage.cz

Beauty spa PROFI VISAGE
Vladislava Krajníková
U Nádraží 1763/5a, Teplice
www.profi-visage.cz
FACEBOOK: Vladislava Krajníková