Jak si zajistit zajímavý přivýdělek, pokrýt provozní náklady vozu a zároveň využít čas, kdy vaše auto stojí nečinně v garáži? Vyzkoušejte carsharing, komunitní sdílení aut, které láká stále více Čechů. Na platformě HoppyGo si během letošní rekordní letní sezony registrovaní majitelé rozdělili přes 10 milionů korun. V Brně a okolí navíc poptávka po sdílených vozech neustále roste.

Parkuje váš vůz několik dnů v týdnu nevyužitý v garáži nebo před domem? Pak je ideální příležitost ho nabídnout ostatním. Pronájem auta přes HoppyGo přináší hned několik výhod. Získáte příjemný zdroj přivýdělku, pokryjete servisní a provozní náklady a zároveň pomůžete životnímu prostředí. Jedno sdílené auto totiž zvládne nahradit až 8 nesdílených. A právě tahle myšlenka je blízká stále většímu počtu uživatelů, kteří nechtějí auto vlastnit, ale raději si ho půjčí – třeba právě od vás.

A majitelům se půjčení auta vyplatí. V Brně si majitel vozu Volkswagen Passat s rokem výroby 2013 letos přilepšil částkou 160 000, Honda CRV z roku 2010 svému majiteli přinesla 67 000 a Renault Captour (ročník 2011) pak 69 000 korun. Rozhodně tedy neplatí, že by se vyplatilo sdílet jen nejnovější „nadupané“ modely. Naopak – uživatelé na HoppyGo oceňují právě rozmanitost nabídky a půjčují si jak komfortní SUV, tak i minivany, dodávky nebo elektromobily. 

Nechte své auto vydělávat v době, kdy ho zrovna nepotřebujeteZdroj: HoppyGo

Začít sdílet vůz na HoppyGo je otázkou několika minut. Vše vyřešíte přes jednoduchou mobilní nebo webovou aplikaci. Potřebovat budete jen fotografie vozu, malý technický průkaz a aktuální stav tachometru. Další podrobnosti zadáte přímo v aplikaci, včetně dnů, kdy je vás vůz k dispozici zájemcům. Pak už můžete začít pronajímat. Peníze za zápůjčku dostanete na účet do sedmi dnů od jejího ukončení. 

O své auto se nemusíte bát. Každá zápůjčka na HoppyGo je automaticky pojištěná a součástí havarijního pojištění je také asistenční služba 24/7. Všichni uživatelé navíc prochází prověřením a hodnocením, aby se předešlo možným nedorozuměním a půjčování aut probíhalo hladce a bez problémů.

Nechte své auto vydělávat i vy! Více informací najdete na HoppyGo.

 Nechte své auto vydělávat v době, kdy ho zrovna nepotřebujeteZdroj: HoppyGo