Skupina FertiCare Clinics

Pobočky kliniky FertiCare můžete najít nejen ve Znojmě, ale také Karlových Varech a v Praze. Každé z pracovišť má k dispozici plně vybavené ambulance, laboratorní komplex, operační sál a komfortní zázemí pro klienty.

FertiCare Clinics jsou sdruženy v evropské skupině GeneraLife a staly se tak hrdým partnerem reprodukčních klinik z Itálie, Španělska a Švédska.

„Život tvoří to, co dáváme druhým. Třeba naději tam, kde ji druzí již nevidí.“

Proč darovat?

Spousta párů nemůže otěhotnět kvůli řadě nemocí a v tu chvíli přichází ke slovu reprodukční medicína. Bez kvalitního dárcovského programu s dostatkem dárkyň však nemůžeme těmto párům splnit jejich sny. Darování vajíček i spermií se ve Ferticare Clinics čím dál častěji řadí mezi nejúspěšnější metodu léčby neplodnosti u žen a pomáhá tak přinášet radost do života desítkám párům.

Postup darování vajíček

  • Prvním krokem je registrace pomocí online dotazníku
  • V krátké době se s Vámi spojí naše koordinátorka a navrhne Vám termín pohovoru na jedné z našich klinik ve Znojmě, Praze 5, nebo Karlových Varech (dle vašich preferencí).
  • V rámci vstupního pohovoru podstoupíte vyšetření (genetické, gynekologické, krevní testy, hladiny hormonů, ultrazvuk)
  • V případě, že budou veškerá Vaše vyšetření v pořádku, budete zařazena do darovacího programu.
  • Z řady čekatelek bude vybrána příjemkyně, poté se může zahájit stimulace (délka stimulace trvá přibližně 10 dnů). Během terapie kliniku navštívíte 3x.
  • Při první návštěvě dostanete léky k hormonální stimulaci vaječníků
  • Za 6-8 dnů od zahájení stimulace znovu navštívíte naši kliniku a při ultrazvukovém vyšetření bude naplánován termín odběru vajíček.
  • Odběr vajíček probíhá formou ambulantního zákroku v celkové krátkodobé anestezii, která trvá přibližně 20 minut. Po zákroku si ještě cca 2 hodiny odpočinete na našem pokoji.

Darování vajíček je diskrétní a neohrožuje budoucí těhotenství dárkyně. Pomocí vyšetření dárkyně vajíček je naopak možné v předstihu odhalit případné anomálie a k těm při snaze otěhotnět vhodně přihlédnout. Darování je vždy 100% anonymní a dárkyně u nás nikdy neví, pro koho daruje. 

Pokud máte zájem darovat vajíčka, můžete vyplnit náš formulář a naše sestřičky Vás budou kontaktovat.

Staňte se dárkyní naděje, staňte se dárkyní vajíčekZdroj: Ferticare ClinicsDalší informace o darování vajíček naleznete také na webových a facebookových stránkách Dárkyně naděje.
Informace o našich klinikách naleznete na webových a facebookových Ferticare Clinics.
Těšíme se na Vás. Tým Ferticare Clinics