Našim obchodním partnerům v národním a mezinárodním obchodě s oděvy nabízíme společně vyvinuté systémy RTS (Return to source) a RTU (return to user). 

Kontrola – třídění – balení!
To zní jednoduše. Ale právě zde je rozhodující naše know how. V oběhovém vratném systému jsou na ramínka na šaty kladeny vysoké technické a estetické nároky. Proto prostřednictvím našeho řízení kvality garantujeme tu nejvyšší úroveň. Díky optimální kombinaci našich automatizovaných a manuálních kontrolních procesů vyhovují použitá ramínka na šaty ve srovnání s novými přímo z výroby naprosto bez problémů. Ramínka na šaty a průvodní materiály, které již nelze znovu použít z estetických nebo technických důvodů, jsou v připojených třídicích procesech předávány k recyklaci druhotných surovin.

Z naší strany je velmi pečlivě posuzována zejména technická funkce ramínka na šaty. Pro garantování bezvadného produktu pro naše zákazníky nepřetržitě podněcujeme a zlepšujeme naše řízení kvality. Například háček, na kterém všechno „visí“. Musí být dostatečně zatížitelný a vyhovět požadavkům dopravní techniky. 

Význam produktu „Ramínko“ je enormně důležitý
Naše služba je velmi dynamický proces. Vyvíjíme zásadně specifická řešení na zakázku, a sice dodávku správného ramínka za rozumnou cenu. Pro zaručení dlouhodobé stability nákladů je pro nás bezpodmínečně důležité sledování trhu. K analýze efektivnosti patří také, právě s ohledem na nedostatek ropy, aby byl sledován i vývoj cen ropy.
Pro zaručení úspor u opakovaně používaného ramínka proti nově vyrobenému i do budoucnosti, vyvíjíme nové koncepce. Ukazujeme našim zákazníkům nové cesty a realizujeme zisková řešení. U nás si neklademe otázku, jak se chovají náklady na ramínko, nýbrž odpovídáme na otázku: Jak se chovají náklady na použití! Proto svůj pohled zaměřujeme vždy dopředu a jen tak zůstáváme společně úspěšní.

Přidejte se do našeho týmu!
Hledáte profesionální výzvu, která Vám bude nabízet dlouhodobou perspektivu? Chtěli byste svou budoucnost spojit s mezinárodní společností? Pak neváhejte a využijte námi nabízené šance! Pro rozšíření našeho provozu hledáme nové kolegy.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít
vhodné i pro zájemce bez odborného a ukončeného vzdělání
flexibilita / výkonnost / spolehlivost / zdraví
týmový duch / kolegialita / ochota pomoci
Výhodou bude, pokud budete
manuálně zruční
Co vám můžeme nabídnout
odpovídající finanční ohodnocení s navýšením platu již po prvních sedmi měsících
prémie a zvláštní odměny (výkonnostní prémie, příplatky za docházku, poukázky a stravenky)
pracovní dobu zohledňující rodinu (pouze ranní směna s možností posunutí počátku pracovní doby) 

TFS International s.r.o.
Průmyslový park 38/15a
CZ 350 02 Cheb - Dolní Dvory
+420 352 35 07 - 68, mob. +420 727 894 736           
+420 352 35 07 - 72                      

Zdroj: TFS International s.r.o.